To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Installer eller monter Nest Cam (med batteri)

Home-appen guider dig gennem installationen med en detaljeret vejledning, når du konfigurerer dit Google Nest Cam (med batteri).

Du har nogle grundlæggende valgmuligheder for montering:

• Du kan bruge det medfølgende vægmonteringsbeslag, Nest Cam-holderen (sælges separat) eller Made For Google-tilbehør.
  • Du kan også bruge et vægbeslag fra en tredjepart med et gevind på 1/4"-20, men dette kan påvirke kameraets ydeevne.

Installationsvideo

How To Set-Up and Install Your Nest Cam

Monter med holderen

Den valgfri Nest Cam-holder er ideel, hvis kameraet skal placeres indendørs på en hylde, et skrivebord eller et bord. Du skal bare slutte kameraet til holderen og tilslutte strømkablet.

Holderen leverer kontinuerlig strøm til dit kamera, hvilket er nødvendigt for at få videohistorik for hele døgnet, hvis du har et Nest Aware Plus-abonnement.

Monter med det magnetiske vægbeslag

Det magnetiske vægbeslag giver dig et par muligheder: Magnetpladen sørger for, at dit kamera sidder godt fast på en metaloverflade (f.eks. et køleskab) indendørs eller udendørs. Du behøver ikke at bruge skruerne.

Hvis kameraet skal placeres på andre overflader såsom vægge, skal du fastgøre vægmonteringspladen ved hjælp af de medfølgende skruer og derefter fastgøre magnetpladen på bagpladen. Begge disse monteringsmuligheder giver dig mulighed for at forsyne dit kamera med strøm via tilbehør som f.eks. de vejrbestandige kabler eller via batteri.

Brug sikringsløkken

Hvis du placerer dit Nest Cam mere end 2 meter over jorden, skal du bruge sikringsløkken. Løkken er et kabel, der fastgør dit kamera til det magnetiske vægbeslag og hjælper med at forhindre, at dit kamera falder ned, hvis det bliver skubbet af vægbeslaget.

Hvis der ikke fulgte en sikringsløkke med i æsken til dit Nest Cam (med batteri), kan du kontakte os for at anmode om en. Du kan også bruge Wasserstein Tyverisikringsbeslag, som kan købes i Google Store, og som beskytter mod tyveri og fald.

Montering af sikringsløkken

1. Skru enden af løkken ind i gevindet i bunden af kameraet med hånden. Træk derefter kablet til siden, og stram gevindet med en flad skruetrækker.

2. Placer løkken rundt om det magnetiske vægbeslag op ad væggen. Løkken bør glide om bag frontpladen.

1. Træk i det runde stykke for at stramme løkken, indtil den sidder tæt. Sørg for, at du stadig kan nå det runde stykke, så du nemt kan fjerne kameraet, når det skal oplades.
    • Vigtigt! Skub ikke det runde stykke om bag det magnetiske beslag. Du kan trække i det for at åbne løkken, så du kan fjerne dit kamera, når det skal oplades.
  2. Placer dit kamera på magnetpladen.

3. Tjek kamerafeedet i appen for at bekræfte, at dit kamera dækker det ønskede synsfelt.

Monter med det vejrbestandige kabel

Med de vejrbestandige kabler til Nest Cam kan du bevare kameraets strømtilslutning, også selvom det monteres udendørs. De findes i to længder (5 m og 10 m) og kan nemt tilsluttes en vejrbestandig stikkontakt enten indenfor eller udenfor. Kablerne leveres endda med kabelklemmer, skruer og murplugs, som kan bruges til at montere kablet problemfrit, og disse kan males, så de passer ind.

Du kan købe de valgfri vejrbestandige kabler i Google Store.

Du skal bruge følgende til monteringen

Dit kamera har alle de dele, du skal bruge for at montere det på en væg eller i loftet. Ud over en skruetrækker får du muligvis også brug for følgende værktøjer:

• Skruetrækker
  • Elektrisk boremaskine
  • Borehoved på 2 mm til forboring
  • Borehoved på 6,5 mm til murplugs
  • Borehoved på 13 mm til det hul, hvor strømkablet skal føres gennem en væg
  • Stige

Tilbehør til Google Nest-kameraer og -dørklokker

Der findes et bredt udvalg af tilbehør til Nest-kameraer, f.eks. vejrbestandige kabler til udendørs montering, kamerabeslag og andet strømrelateret tilbehør.

• Made by Google-tilbehør er udviklet og fremstillet af Google.
  • Made for Google-tilbehør er fremstillet af Googles produktpartnere i samarbejde med Google og er certificeret til brug sammen med Google-produkter.

I Google Store kan du finde tilbehør, der passer til dine behov

Vigtige tips til sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger

Sørg for at overholde alle lokale love om beskyttelse af personlige oplysninger.

Hvis du monterer dit Nest Cam (med batteri) mere end 2 meter over jorden, skal du bruge sikringsløkken eller Wasserstein Tyverisikringsbeslag, som også beskytter mod fald.

Hvis du vil slutte kameraet til en stikkontakt for at få kontinuerlig strøm, skal du overveje følgende, før du borer et hul i væggen:

• Sørg for at overholde de lokale sikkerhedsbestemmelser for boliger.
  • Sørg for, at placeringen af hullet ikke forstyrrer boligens ledninger eller rørlægning. Hvis du ikke er sikker på placeringen af disse, kan du kontakte en elektriker eller blikkenslager.

Gå til retningslinjerne for sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger for at få mere at vide.