To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Spar på batteriet til Nest-kameraer og -dørklokker

Google Nest Cam (med batteri) og Nest Doorbell (med batteri) har indbyggede, genopladelige batterier, der er udviklet til lang batteritid. Men den batteritid, du får, afhænger af flere ting, f.eks. hvor meget aktivitet der registreres, og dine indstillinger i appen.

Hvis dit Nest-kamera eller din Nest-dørklokke skal oplades oftere, end du bryder dig om, kan du prøve at gøre følgende.

Denne artikel gælder kun for følgende enheder:

Nest Doorbell (med batteri)

Nest Cam (med batteri)

Forventet batteritid

Batteritiden afhænger af faktorer som f.eks. aktivitet, temperatur og valgte kameraindstillinger. Du kan forlænge kameraets batteritid ved at justere videokvaliteten, varigheden af videoklip og tiden mellem optagede hændelser samt ved at bruge Activity Zones til at overvåge bestemte områder. Her er nogle typiske scenarier.

Nest Doorbell (med batteri)

• Høj aktivitet: Ca. 1 måneds batteritid (ca. 25-30 optagede hændelser om dagen)
  • Middel aktivitet: Ca. 2,5 måneders batteritid (ca. 13-16 optagede hændelser om dagen)
  • Lav aktivitet: Ca. 6 måneders batteritid (ca. 2-5 optagede hændelser om dagen)

Nest Cam (med batteri)

• Høj aktivitet: Ca. 1,5 måneders batteritid (ca. 20-25 optagede hændelser om dagen)
  • Middel aktivitet: Ca. 3 måneders batteritid (ca. 9-12 optagede hændelser om dagen)
  • Lav aktivitet: Ca. 7 måneders batteritid (ca. 2-4 optagede hændelser om dagen)

Batteriets opladningstid

Batteriets opladningstid afhænger af flere forskellige faktorer, f.eks. den omgivende temperatur og batteriets tilstand.

Vigtigt! Batteriet oplades ikke ved temperaturer under 0 °C og oplades kun langsomt ved temperaturer tæt på frysepunktet.

Få flere oplysninger om opladning af batteri til Nest-kameraer og -dørklokker i koldt vejr.

Nest Doorbell (med batteri)

Typisk: Det tager ca. fem timer at oplade batteriet helt ved hjælp af en kompatibel 7,5 W AC-adapter (sælges separat).

Nest Cam (med batteri)

Typisk: Det tager ca. fem timer at oplade batteriet helt ved hjælp af den medfølgende 7,5 W AC-adapter og opladerkablet

Estimeret batteritid

Google Nest Cam (med batteri) og Nest Doorbell (med batteri) viser dig en estimeret batteritid i appen ca. 48 timer efter hver opladning. Efterhånden som dit kamera eller din dørklokke tilpasser sig forholdene, vil den estimerede batteritid blive mere nøjagtig. Hvis der er optaget meget aktivitet i begyndelsen, vil estimeringen være relativt lav. Men hvis aktiviteten falder senere hen, øges den estimerede batteritid.

Bemærk! Kolde temperaturer påvirker batteriets levetid. Efterhånden som temperaturen bliver koldere, bliver batteritiden kortere.

Skift indstillinger for at spare på batteriet

Reducer batteriforbruget

Når du reducerer batteriforbruget, justerer dit kamera eller din dørklokke indstillingerne for optagelse af video, så følgende indstillinger gælder:

• Videokvaliteten optimeres.
  • Optagelsernes længde ved hændelser forkortes.
  • Det vil tage længere tid at starte optagelser mellem hændelser.

Sådan reducerer du batteriforbruget:

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  3. Hold fingeren på enhedens felt  Mere More menu  Indstillinger .
  4. Tryk på Batteri og derefter Batteriforbrug og derefter Længere batteritid for at få flere oplysninger.

Brug Batterisparefunktion

Når den automatiske Batterisparefunktion er aktiveret, justerer dit kamera eller din dørklokke automatisk sine funktioner for at hjælpe med at spare på batteriet.

Sådan aktiverer du Batterisparefunktion:

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  3. Hold fingeren på enhedens felt  Mere More menu  Indstillinger .
  4. Tryk på Batteri og derefter kontakten ud for Automatisk batterisparefunktion.

Hvad der sker, når Batterisparefunktion er aktiveret

Nest Cam (med batteri)

Hvis du har et Nest Cam (med batteri), justerer det automatisk sine indstillinger og funktioner, når der er ca. 7 dages batteritid tilbage (eller ca. 20 % af enhedens resterende batteritid). Dette kan du forvente:

• Videokvaliteten optimeres for at hjælpe med at forbedre batteriets levetid.
  • Dit kamera foretager og optager kun personregistreringer. Andre videohændelser, f.eks. kendte ansigter, køretøjer og pakker, optages ikke.
  • Nødsituationshændelser optages stadig med den normale kliplængde på 3 minutter. Klip ved personregistreringer kan højst vare 10 sekunder.
  • Når der registreres en hændelse, tager det længere tid for dit kamera at beslutte, hvornår optagelsen skal starte igen, hvis aktiviteten stadig er i gang.

Nest Doorbell (med batteri)

Hvis du har en Nest Doorbell (med batteri), tilpasser den automatisk sine indstillinger og funktioner, når den har ca. 7 dages batteritid tilbage (eller ca. 20 % af den resterende batteritid). Dette kan du forvente:

• Videokvaliteten optimeres for at hjælpe med at forbedre batteriets levetid.
  • Videohændelser, der omhandler personer, køretøjer, dyr og pakker, optages ikke.
  • Når nogen trykker på dørklokkeknappen, optager din dørklokke video i ca. 20 sekunder.
  • Nødsituationshændelser optages stadig med den normale kliplængde på 3 minutter.
  • Din dørklokke deaktiverer aktiveringsfølsomheden i et par timer. Det vil sige, at den kun aktiveres, hvis du slår den til i appen, eller hvis nogen trykker på dørklokkeknappen.

Når din dørklokke har ca. 24 timers batteri tilbage, skifter den automatisk til tilstanden Kun dørklokken er aktiv. Den vil kun sende notifikationer, når nogen trykker på dørklokkeknappen. Andre funktioner deaktiveres for at spare på batteriet.

Juster videokvaliteten

Juster videokvaliteten i indstillingerne for at justere videoer med høj opløsning, så du kan få længere batteritid og reducere båndbreddeforbruget.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  3. Hold fingeren på enhedens felt  Mere More menu  Indstillinger .
  4. Tryk på Video.
  5. Tryk på Høj under "Videokvalitet".

Juster, hvor meget aktivitet dit kamera skal optage

Deaktiver sete hændelser

Bevægelseshændelser bruger meget mere batteri end andre hændelser og er som standard deaktiveret. Hvis du har aktiveret bevægelseshændelser i indstillingerne for dit kamera eller din dørklokke, kan du deaktivere dem for at spare på batteriet.

Hvis du har aktiveret flere hændelser, kan du prøve at deaktivere de hændelser, som ikke er så vigtige for dig.

Sådan slår du bestemte videohændelser til eller fra:

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  3. Hold fingeren på enhedens felt  Mere More menu  Indstillinger .
  4. Tryk på Hændelser og derefter Sete hændelser.
  5. Tryk på kontakten ud for de hændelser, du vil slå til eller fra.

Brug Activity Zones

Du kan også oprette tilpassede Activity Zones for at reducere den mængde aktivitet, som dit kamera registrerer, yderligere. Brug appen til at optegne en Activity Zone omkring et bestemt område inden for kameraets synsvinkel, og vælg derefter de hændelsesnotifikationer, du vil modtage for den pågældende zone.

Konfigurer og brug Activity Zones

Juster dit kameras vinkel

Dit kamera eller din dørklokke aflader batteriet hurtigere, hvis enheden registrerer aktivitet i områder med meget trafik (f.eks. en travl gade eller et fortov). Juster dit kameras vinkel, så områder med meget ønsket aktivitet ikke er med i livestreamens billede.

Reducer den maksimale længde på hændelser

Den maksimale længde på hændelser angiver, hvor længe dit kamera eller din dørklokke skal optage hver enkelt hændelse. Hvis du forkorter længden på hændelser, reduceres batteriforbruget.

Sådan forkorter du den maksimale længde på hændelser:

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  3. Hold fingeren på enhedens felt  Mere More menu  Indstillinger .
  4. Tryk på Video Maks. hændelsesvarighed vælg en kortere hændelsesvarighed.

Tilpas Home-appens aktivitet

Tilpas Home-appens aktivitet , så du kun får vist de hændelser, du vil se.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Aktivitet .
  3. Tryk på Filter øverst på skærmen.
  4. Vælg de ønskede hændelser og enheder og derefter tryk på Se resultater.

Juster aktiveringsfølsomhed

Du kan justere aktiveringsfølsomheden for dit kamera eller din dørklokke, så enheden bruger mindre batteri til at registrere, hvornår den skal aktiveres og begynde at optage.

Vær opmærksom på, at når du sænker aktiveringsfølsomheden, sker følgende:

• Det område, hvor kameraet eller dørklokken kan registrere aktivitet, mindskes.
  • Den tid, det tager for kameraet eller dørklokken at aktiveres, når der registreres aktivitet, øges.

Sådan reducerer du aktiveringsfølsomheden i indstillingerne for dit kamera eller din dørklokke:

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  3. Hold fingeren på enhedens felt  Mere More menu  Indstillinger .
  4. Tryk på Video Aktiveringsfølsomhed.
  5. Vælg indstillingen Lav.

Beskyt dit kamera eller din dørklokke mod kolde temperaturer

Kolde temperaturer påvirker batteritiden. Efterhånden som temperaturen bliver koldere, bliver batteritiden kortere. Batteriet i dit kamera eller din dørklokke kan desuden ikke oplades ved temperaturer under 0 °C.

Opladning af batteri til i Nest-kameraer og -dørklokker i koldt vejr

Hvis du har mulighed for det, skal du flytte dit udendørskamera til et sted, der er bedre beskyttet mod kulde, f.eks. under et tagskæg.

Du kan også slutte et Nest Cam (med batteri) til en stikkontakt, så det ikke behøver at bruge batteriet.

Slut dit kamera eller din dørklokke til en anden strømkilde

Hvis du har et kamera, kan du slutte det til en stikkontakt ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. Dette forsyner kameraet med strøm, så det ikke behøver at bruge batteriet.

Hvis du har en dørklokke, kan du installere den ved hjælp af dørklokkens ledningsnet til dit hjem eller bruge en strømadapter til indendørs brug. Dette hjælper med at holde batteriet opladet ved temperaturer over frysepunktet (dørklokkens batteri kan ikke oplades ved temperaturer under 0 °C, heller ikke når det er tilsluttet via ledning).

Vigtigt! Dørklokkens batteri oplades til 100 %, første gang du oplader det. For at forlænge batteritiden oplades batteriet kun til 80 %, hvis dørklokken er tilsluttet dørklokkesystemet. Inden du monterer din dørklokke, kan du bruge USB-kablet til at oplade batteriet til over 80 %. Når dørklokken er tilsluttet systemet, falder batteriniveauet til 80 % og forbliver på dette niveau eller lavere.