To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Kiezen voor een bedrade of draadloze installatie voor de Nest Doorbell

Als je niet zeker weet of je de Google Nest Doorbell (batterij) draadloos moet installeren of de deurbelbedrading van je huis wilt gebruiken, kun je dit artikel raadplegen.

De Google Nest Doorbell (batterij) is zo ontworpen dat hij op batterijen werkt zonder dat je hem vaak hoeft op te laden. Je kunt hem ook aansluiten op de bedrading van je deurbel, die de batterij geleidelijk oplaadt met een lage spanning (met bepaalde beperkingen).

Draadloze installatie kiezen

In de volgende situaties moet je de Nest Doorbell draadloos installeren. Kies je situatie voor meer informatie.

Je wilt je huidige deurbel op batterijvoeding vervangen

Als je huidige deurbel ook op batterijen werkt, kun je die gewoon verwijderen en je nieuwe Nest Doorbell op dezelfde plek installeren.

Je deurbelsysteem werkt niet met Nest Doorbells

Je Nest Doorbell moet 8 tot 24 V AC krijgen als hij op de netvoeding wordt aangesloten. Je deurbel kan stroomproblemen ondervinden als het deurbelsysteem te veel of onvoldoende spanning levert.

Opmerking: Lees voor meer informatie ons artikel over hoe je nagaat of je deurbelsysteem geschikt is voor de Nest Doorbell.

Neem contact op met een lokale elektricien zodat deze ervoor kan zorgen dat de transformator van je bestaande deurbelsysteem werkt met de Nest Doorbell.

Je kunt de deurbel ook draadloos installeren.

Je huis heeft geen deurbelsysteem

Als je huis geen deurbelsysteem heeft, kun je de deurbel het beste draadloos installeren.

Je kunt ook je Nest Doorbell installeren met een voedingsadapter voor binnen.

De Nest Doorbell op een andere plek installeren

Er zijn een aantal veelvoorkomende redenen om de Nest Doorbell op een andere plek te installeren dan je huidige deurbel:

• Je huidige deurbel is op een onhandige plek geïnstalleerd.
  • Je wilt een 2e deurbel installeren bij een zij- of achterdeur.

In dit geval kun je de deurbel het beste draadloos installeren. Je hoeft dan ook geen contact op te nemen met een elektricien om het deurbelsysteem van je huis opnieuw te bedraden.

Kiezen voor een installatie op netvoeding

Belangrijk: De batterij van de deurbel wordt tot 100% opgeladen als je deze voor het eerst oplaadt. De batterij wordt maar tot 80% opgeladen als de deurbel is aangesloten op het deurbelsysteem om de batterijduur te verlengen. Gebruik de USB-kabel om de batterij meer dan 80% op te laden voordat je de deurbel installeert. Nadat de deurbel op het systeem is aangesloten, neemt de batterijlading af tot 80% en blijft op dat niveau of lager.

In de volgende situaties moet je de Nest Doorbell bedraad aansluiten op het deurbelsysteem. Kies je situatie voor meer informatie.

Je wilt je deurbel op netvoeding vervangen

Als je huidige deurbel op netvoeding werkt, kun je de oude deurbel verwijderen en je nieuwe Nest Doorbell aansluiten op de bestaande bedrading van het systeem.

Opmerking: Check of je deurbelsysteem werkt met de Nest Doorbell. Anders kan je deurbel misschien stroomproblemen ondervinden.

Als je de Google Nest Doorbell (netvoeding) wilt vervangen, moet je ook de eerder geïnstalleerde belaansluiting verwijderen. De Nest Doorbell (batterij) heeft deze niet nodig voor de installatie.

De Nest Doorbell (netvoeding) verwijderen

Je wilt je deurbel liever niet handmatig opladen

Bij een draadloze installatie moet je de deurbel zo nu en dan opladen.

Als je liever niet zo vaak oplaadt, sluit je de deurbel aan op de systeembedrading. De batterij wordt dan geleidelijk opgeladen.

Belangrijk: De batterij kan niet worden opgeladen bij temperaturen onder 0 °C. Bij koud weer moet je hem misschien naar binnen brengen en op een warme plek opladen, zelfs als je de deurbel op de systeembedrading hebt aangesloten.