To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Vælg, om Nest Doorbell skal installeres med eller uden ledning

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal installere din Google Nest Doorbell (med batteri) uden ledning, eller om du skal anvende ledningerne, der er tilkoblet dørklokken i dit hjem, kan du læse denne artikel for at få hjælp.

Google Nest Doorbell (med batteri) er udviklet til at køre på batteri uden behov for hyppig opladning. Du kan også vælge at slutte den til ledningerne i dit dørklokkesystem, som bruger lavspænding til gradvist at oplade batteriet (med visse begrænsninger).

Vælg installation uden ledning

Hvis en eller flere af følgende situationer gælder for dig, bør du installere din Nest Doorbell uden ledninger. Vælg den situation, der gælder for dig, for at få flere oplysninger.

Du vil gerne udskifte din nuværende batteridrevne dørklokke

Hvis din nuværende dørklokke også kører på batteri, kan du bare fjerne den og installere din nye Nest Doorbell samme sted.

Dit dørklokkesystem er ikke kompatibelt med Nest-dørklokker

Din Nest Doorbell skal modtage 8 til 24 V AC, når den er tilsluttet med ledning. Der kan opstå strømproblemer med din dørklokke, hvis dørklokkesystemet leverer for høj eller for lav spænding.

Bemærk! Hvis du vil have flere oplysninger kan du gå til vores artikel om, hvordan du tjekker systemets kompatibilitet med Nest Doorbell.

Kontakt en lokal elektriker, der kan tilpasse dørklokkesystemets transformer, så den er kompatibel med Nest Doorbell.

Du kan også installere din dørklokke uden ledninger.

Dit hjem har ikke et dørklokkesystem

Hvis dit hjem ikke har et dørklokkesystem, er det nemmest at installere din dørklokke trådløst.

Du kan også installere din Nest Doorbell med en strømadapter til indendørs brug.

Du vil gerne installere din Nest Doorbell et andet sted

De mest almindelige årsager til at installere din Nest Doorbell et andet sted end der, hvor din nuværende hænger, er, at:

• Din nuværende dørklokke hænger et upraktisk sted.
  • Du vil installere en anden dørklokke ved en side- eller bagdør.

I dette tilfælde er det nemmest at installere dørklokken via en trådløs forbindelse. Dermed slipper du for at kontakte en elektriker og trække nye ledninger i dit hjem.

Vælg installation med ledning

Vigtigt! Dørklokkens batteri oplades til 100 %, første gang du oplader det. For at forlænge batteritiden oplades batteriet kun til 80 %, hvis dørklokken er tilsluttet dørklokkesystemet. Inden du monterer din dørklokke, kan du bruge USB-kablet til at oplade batteriet til over 80 %. Når dørklokken er tilsluttet systemet, falder batteriniveauet til 80 % og forbliver på dette niveau eller lavere.

Hvis en eller flere af følgende situationer gælder for dig, bør du installere din Nest Doorbell, så den er tilsluttet ledningerne i dit dørklokkesystem. Vælg den situation, der gælder for dig, for at få flere oplysninger.

Du vil gerne udskifte din dørklokke med ledning

Hvis din nuværende dørklokke er tilsluttet med ledning, bør du kunne afinstallere din gamle dørklokke og slutte din nye Nest Doorbell til systemets ledninger.

Bemærk! Tjek, at dit dørklokkesystem er kompatibelt med Nest Doorbell. Hvis systemet ikke er kompatibelt, kan der opstå strømproblemer med din dørklokke.

Hvis du planlægger at udskifte din Google Nest Doorbell (med ledning), skal du også fjerne eventuelle lydenheder, der tidligere er blevet installeret. En lydenhed er ikke nødvendig for at installere din Nest Doorbell (med batteri).

Afinstaller Nest Doorbell (med ledning)

Du foretrækker ikke at oplade din dørklokke manuelt

Med en installation uden ledning skal du genoplade din dørklokke med jævne mellemrum.

Hvis du vil undgå at oplade regelmæssigt, bør du slutte din dørklokke til systemledningerne, hvilket oplader batteriet gradvist.

Vigtigt! Batteriet kan ikke oplade ved temperaturer under 0 °C. I koldt vejr skal du muligvis tage batteriet med indenfor i varmen og oplade det. Dette gælder også, hvis du har sluttet dørklokken til systemledningerne.