To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Montering av Nest Doorbell (batteri)

Begynn her hvis du har en ny Google Nest Doorbell (med batteri), eller hvis du har fjernet Nest Doorbell (med batteri) fra appen og vil legge den til igjen.

Du trenger appen for å koble ringeklokken til wifi og se video som er tatt opp. Du bør derfor alltid bruke appen som hovedveiledning når du konfigurerer og monterer ringeklokken.

Her er en kort oversikt over hva du kan gjøre for å komme i gang med montering med eller uten ledninger, foruten noe viktig feilsøking.

Denne artikkelen gjelder bare for denne enheten:

Nest Doorbell (batteri)

Mer hjelp med montering

Du kan få mer hjelp med montering av Nest Doorbell (med ledning, 2. generasjon) eller montering av Nest Doorbell (med ledning) i brukerstøtten.

Du finner også instruksjoner for å montere Nest Doorbell med en innendørs strømadapter.

Monteringsvideoer

Montering uten ledninger

How To Install Your Battery-Powered Nest Doorbell Wire-Free

Montering med ledning

How To Install Your Nest Doorbell With Existing Chime Wires

Montering uten ledninger

1. Sjekk at du har alt du trenger for å montere

Sjekk at du har alle delene som følger med i esken.

Dette følger med i esken:

• Nest Doorbell (med batteri)
  • veggplate
  • kile
  • ledningsforlengere (Merk: Du trenger ikke disse ved montering uten ledninger)
  • skruer
  • veggankere
  • avstandsstykker
  • opplåsingsverktøy
  • USB-C til USB-A-ladekabel

Trenger du en kile?

Nest Doorbell (med batteri) har allerede en kile som kan brukes til å justere ringeklokkens kameravinkel, hvis den er plassert i et hjørne. Denne kilen kan vinkle ringeklokken horisontalt opptil 20 grader.

Hvis du trenger en større horisontal vinkel for ringeklokken, eller hvis du har behov for å justere vinkelen vertikalt, kan du kjøpe en Made for Google-kile til ringeklokker.

Verktøy:

• stjerneskrutrekker
  • elektrisk drill
    • stjernebor
    • 6,5 mm bor (for veggankere)
    • 2 mm bor (valgfritt, for boring i harde materialer som murstein og stukkatur)
  • vater (for å sjekke at ringeklokken er i vater)

Krav til apper og internett:

• Google Home-appen
  • en kompatibel telefon (for å koble til wifi og bruke Home-appen)
  • navnet og passordet for wifi-nettverket
  • bredbåndstilkobling med minst 2 Mbps for ringeklokken

Bruk en Google Home- eller Nest-høyttaler eller -skjerm (anbefales)

Ringeklokken kan ikke bruke lydenheten i hjemmets ringeklokkesystem ved montering uten ledninger. Så hvis du vil bli varslet om at noen ringer på, når du er hjemme, kan du koble til en Google-høyttaler eller -skjerm og konfigurere meldinger om besøkende.

2. Lad ringeklokken før montering

Bruk den medfølgende USB-kabelen til å lade ringeklokken helt opp ved montering uten ledninger. La den være koblet til under konfigureringen, slik at ringeklokken kan kobles til appen og wifi-nettverket.

Statuslampen blinker hvitt når ringeklokken lades, og den lyser hvitt kontinuerlig når ringeklokken er fulladet.

3. Koble ringeklokken til appen med QR-koden

Følg trinnene nedenfor for å legge til ringeklokken i appen og starte monteringen.

1. Last ned Google Home-appen fra Apple App Store eller Google Play-butikken hvis du ikke har gjort det allerede.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på Enheter Legg til Google Nest- eller partnerenhet Google Nest or partner device..
  4. Velg hjemmet du vil legge til ringeklokken i, eller velg Legg til et nytt hjem for å opprette et nytt. Trykk deretter på Neste.
  5. Appen prøver å se etter enheter i nærheten. Hvis du blir bedt om det, velger du Nest Doorbell (med batteri) som enheten du vil konfigurere.
  6. Bruk kameraet på telefonen til å skanne QR-koden på baksiden av ringeklokken. Du kan også trykke på Fortsett uten å skanne og skrive inn tallene ved QR-koden.
  7. I appen får du hjelp med konfigurering og montering.

4. Feilsøk hvis det er nødvendig

I løpet av konfigureringsprosessen kan du blant annet koble ringeklokken til wifi, tilpasse innstillingene, sjekke videokvaliteten med mer.

Her er noen raske tips hvis du har problemer.

Tilkoblingsproblemer

Hvis du ikke finner wifi-nettverket ditt, eller hvis ringeklokken har problemer med å koble til wifi, kan du gjøre dette for å prøve å løse problemet:

• Vent noen minutter, og prøv å koble til ringeklokken igjen.
  • Hvis det er mulig, bør du flytte ringeklokken og ruteren nærmere hverandre for å få bedre signal.
  • Reduser forstyrrelser av den trådløse tilkoblingen.
  • Prøv å starte ruteren på nytt.
  • Hvis du har et skjult wifi-nettverk, må du skrive inn nettverksnavnet (SSID) manuelt i appen.

Du finner flere tips i artikkelen om feilsøking av problemer med å legge til Nest-kameraer i appen.

Strømproblemer

Dette er tegn på at ringeklokken ikke får nok strøm:

• Ringeklokken kan ikke slås på.
  • Du får en melding eller status i appen om at det ikke er nok strøm.
  • Ting som wifi-tilkoblingen og videokvaliteten kan også reduseres når det ikke er nok strøm.

Lad opp batteriet når appen forteller deg at det er lite strøm på batteriet. Hvis batteriet ser ut til å tømmes raskere enn det skal, kan du prøve å justere innstillingene for å spare mer batteri.

Problemer med videokvaliteten

Hvis ringeklokken har videoforsinkelser, er det vanligvis et tegn på at wifi-tilkoblingen er svak. Det kan også være et tegn på at ringeklokken ikke mottar nok strøm. Prøv dette for å løse problemet:

Hvis ringeklokkens video er forvrengt, kan du gjøre dette for å prøve å løse problemet:

• Fjern støv fra kameraobjektivet.
  • Sørg for at ringeklokken er plassert i skyggen og beskyttet mot ekstreme værforhold. Nest-ringeklokker er laget for å fungere ute, men svært høye eller lave temperaturer kan påvirke blant annet videokvaliteten.
Du finner flere tips i artikkelen om feilsøking av videoforvrengning i Nest-kameraer.

5. Bruk ringeklokken din

Finn ut mer om grunnleggende Nest Doorbell-funksjoner, hvordan du endrer innstillinger med mer i artikkelen om å komme i gang med Nest Doorbell.

Montering med ledning

1. Sjekk kompatibilitet og spenningskrav

Selv om Nest Doorbell kan erstatte de fleste ringeklokker med ledning, kan det noen ganger hende at ringeklokkesystemet tilfører for mye eller for lite strøm. Derfor bør du sjekke at ringeklokken du har nå, kan byttes ut med Nest Doorbell.

Sjekk kompatibiliteten med ringeklokkesystemer for Nest Doorbell

2. Sjekk at du har alt du trenger for å montere

Sjekk at du har alle delene som følger med i esken.

Dette følger med i esken:

• Nest Doorbell (med batteri)
  • veggplate
  • kile
  • Kabelforlengere
  • skruer
  • veggankere
  • avstandsstykker
  • opplåsingsverktøy
  • USB-C til USB-A-ladekabel

Trenger du en kile?

Nest Doorbell (med batteri) har allerede en kile som kan brukes til å justere ringeklokkens kameravinkel, hvis den er plassert i et hjørne. Denne kilen kan vinkle ringeklokken opptil 20 grader.

Hvis ringeklokken din trenger en bredere vinkel for å se viktig aktivitet (for eksempel 35° til 55°), kan du kjøpe en Made for Google-kile til ringeklokker.

Verktøy:

• stjerneskrutrekker
  • elektrisk drill
    • stjernebor
    • 6 mm bor (for veggankere)
    • 2,38 mm bor (valgfritt, for boring i harde materialer som murstein og stukkatur)
  • vater (for å sjekke at ringeklokken er i vater)

Krav til apper og internett:

• Google Home-appen
  • en kompatibel telefon (for å koble til wifi og bruke Home-appen)
  • navnet og passordet for wifi-nettverket
  • bredbåndstilkobling med minst 2 Mbps for ringeklokken

3. Lad ringeklokken før montering

Bruk den medfølgende USB-C-kabelen til å lade ringeklokken. La den være koblet til under konfigureringen, slik at den kan koble til appen og wifi-nettverket.

Statuslampen blinker hvitt når ringeklokken lades, og den lyser hvitt kontinuerlig når ringeklokken er fulladet.

4. Slå av strømmen til ringeklokkesystemet

1. Slå av strømmen til ringeklokken og lydenheten i sikringsskapet. Dette beskytter både deg og utstyret under monteringen.
  2. Prøv å ringe på ringeklokken for å bekrefte at du har slått av riktig bryter for å koble ut strømmen. Hvis det er nødvendig, kan du slå av hovedstrømmen i sikringsskapet i stedet.

5. Fjern den gamle ringeklokken

Fjern den gamle ringeklokken, og koble fra ledningene. Du trenger sannsynligvis en skrutrekker for å gjøre dette.

Merk: Hvis du planlegger å bytte ut Nest Doorbell (med ledning), må du også fjerne adapteren for lydenheten som fulgte med. Nest Doorbell (med batteri) trenger ikke den ved montering med ledning.

Demonter Nest Doorbell (med ledning)

Tips: Når du fjerner den gamle ringeklokken, kan du bøye ringeklokkeledningene eller teipe dem, slik at de ikke glir tilbake i veggen igjen.

6. Koble ringeklokken til appen med QR-koden

Følg trinnene nedenfor for å legge til ringeklokken i appen og starte monteringen.

1. Last ned Google Home-appen fra Apple App Store eller Google Play-butikken hvis du ikke har gjort det allerede.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på Enheter Legg til Google Nest- eller partnerenhet Google Nest or partner device..
  4. Velg hjemmet du vil legge til ringeklokken i, eller velg Legg til et nytt hjem for å opprette et nytt. Trykk deretter på Neste.
  5. Appen prøver å se etter enheter i nærheten. Hvis du blir bedt om det, velger du Nest Doorbell (med batteri) som enheten du vil konfigurere.
  6. Bruk kameraet på telefonen til å skanne QR-koden på baksiden av ringeklokken. Du kan også trykke på Fortsett uten å skanne og skrive inn tallene ved QR-koden.
  7. I appen får du hjelp med konfigurering og montering.

7. Feilsøk hvis det er nødvendig

I løpet av konfigureringsprosessen kan du blant annet koble ringeklokken til wifi, tilpasse innstillingene, sjekke videokvaliteten med mer.

Her er noen raske tips hvis du har problemer.

Tilkoblingsproblemer

Hvis du ikke finner wifi-nettverket ditt, eller hvis ringeklokken har problemer med å koble til wifi, kan du gjøre dette for å prøve å løse problemet:

• Vent noen minutter, og prøv å koble til ringeklokken igjen.
  • Hvis det er mulig, bør du flytte ringeklokken og ruteren nærmere hverandre for å få bedre signal.
  • Reduser forstyrrelser av den trådløse tilkoblingen.
  • Prøv å starte ruteren på nytt.
  • Hvis du har et skjult wifi-nettverk, må du skrive inn nettverksnavnet (SSID) manuelt i appen.
Du finner flere tips i artikkelen om feilsøking av problemer med å legge til Nest-kamera i appen.

Strømproblemer

Dette er tegn på at ringeklokken ikke får nok strøm:

• Ringeklokken kan ikke slås på.
  • Du får en melding eller status i appen om at det er lite strøm på batteriet.
  • Ting som wifi-tilkoblingen og videokvaliteten kan også reduseres når det ikke er nok strøm.
Du finner feilsøkingstrinn i artikkelen om feilsøking av batteriproblemer for Nest-kameraer og -ringeklokker.

Problemer med videokvaliteten

Hvis ringeklokken har videoforsinkelser, er det vanligvis et tegn på at wifi-tilkoblingen er svak. Det kan også være et tegn på at ringeklokken ikke har nok strøm på batteriet. Prøv dette for å løse problemet:

Hvis ringeklokkens video er forvrengt, kan du gjøre dette for å feilsøke:

• Fjern støv fra kameraobjektivet.
  • Sørg for at ringeklokken er plassert i skyggen og beskyttet mot ekstreme værforhold. Nest-ringeklokker er laget for å fungere ute, men svært høye eller lave temperaturer kan påvirke blant annet videokvaliteten.

Du finner flere tips i artikkelen om feilsøking av videoforvrengning for Nest-kameraer.

Problemer med lydenheten

Hvis du har en mekanisk lydenhet med bevegelige deler som ikke ringer, eller som lager merkelig lyd, kan du prøve dette:

1. Fjern dekselet på lydenheten, og sjekk at ledningene ikke berører noen bevegelige deler.
  2. Sørg for at eventuelle ledningsender (med synlig metall) ikke berører hverandre.
  3. Test lydenheten på nytt.

Du kan få mer hjelp til feilsøking av problemer med lydenheten i brukerstøtten vår.

8. Bruk ringeklokken din

Finn ut mer om grunnleggende Nest Doorbell-funksjoner, hvordan du endrer innstillinger med mer i artikkelen om å komme i gang med Nest Doorbell.

Connect power wires to Nest Doorbell

• Before you connect the wires make sure they are clean.
  • Connect the power wires to the wire connectors.
    • It doesn’t matter which connector you attach a wire to.
    • Press down on the release tabs to insert the wires into the connectors.
    • If you see exposed wire, remove the connectors and trim any excess wire.
  • Important: Don’t let the connectors touch the backplate. This can cause an electrical short and damage the doorbell. Make sure that they only touch the screws. Tighten the screws to secure the connectors.
  • Make sure the wires point down, not up, so the extra wire can be tucked back into the wall.

Without the connectors

• Before you connect the wires to the screws, trim the wires and the insulation so only ¼ inch of wire is exposed.
  • Bend the wires clockwise into a hook shape and attach to the screws.
  • Important: Don’t let the wires touch the backplate. This can cause an electrical short and damage the doorbell. Make sure that they only touch the screws. Tighten the screws to secure the wires.
  • Make sure the wires point down, not up, so the extra wire can be tucked back into the wall.