To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Installer Nest Doorbell (med batteri)

Start her, hvis du har en ny Google Nest Doorbell (med batteri), eller hvis du har fjernet din Nest Doorbell (med batteri) fra appen og gerne vil tilføje den igen.

Appen er nødvendig for at oprette forbindelse til Wi-Fi og modtage videooptagelser, så du bør altid bruge anvisningerne i appen som din primære vejledning til konfiguration og installation af din dørklokke.

Her er en kort vejledning i, hvordan du kommer i gang med installationen med eller uden ledning og nogle vigtige fejlfindingstrin.

Denne artikel gælder kun for følgende enhed:

Nest Doorbell (med batteri)

Yderligere hjælp til installation

Du kan få yderligere hjælp til at installere Nest Doorbell (med ledning, 2. generation) eller installere Nest Doorbell (med ledning) i Hjælp.

Du kan også finde en vejledning til, hvordan du installerer Nest Doorbell med en strømadapter til indendørs brug.

Installationsvideoer

Installation uden ledning

How To Install Your Battery-Powered Nest Doorbell Wire-Free

Installation med ledning

How To Install Your Nest Doorbell With Existing Chime Wires

Installation uden ledning

1. Tjek, at du har alt det, der skal bruges til installationen

Tjek, at alle delene er i æsken.

Følgende er inkluderet i æsken:

• Nest Doorbell (med batteri)
  • Vægmonteringsplade
  • Kile
  • Kabelforlængere (Bemærk! Disse er ikke nødvendige til installation uden ledning).
  • Skruer
  • Murplugs
  • Afstandsringe
  • Værktøj til oplåsning
  • USB-C til USB-A-opladerkabel

Har du brug for en kile?

Der medfølger en kile til Nest Doorbell (med batteri), som du kan bruge til at justere dørklokkens kameravinkel, hvis den er placeret i et hjørne. Denne kile kan vinkle din dørklokke vandret op til 20°.

Hvis din dørklokke kræver en større vandret vinkel, eller hvis du er nødt til at justere vinklen lodret, kan du købe en Made For Google-kile.

Værktøj:

• Stjerneskruetrækker
  • Elektrisk boremaskine
    • Bor med stjernebit
    • 6,5 mm bor (til murplugs)
    • 2 mm bor (valgfrit, kan bruges til at forbore i hårde materialer såsom mursten eller stuk)
  • Vaterpas (så du kan hænge dørklokken lige)

Krav til apps og internet:

• Google Home-appen
  • En kompatibel telefon (for at oprette forbindelse til Wi-Fi og bruge Home-appen)
  • Dit Wi-Fi-netværks navn og adgangskode
  • En bredbåndsforbindelse med mindst 2 Mbit/sek. til din dørklokke

Brug en Google Home- eller Nest-højttaler eller -skærm (anbefales)

Hvis din dørklokke installeres uden ledning, kan den ikke bruge den lydenhed, der tilhører dørklokken i dit hjem. Hvis du vil have en notifikation, når nogen ringer på din dørklokke, mens du er hjemme, kan du tilknytte en Google-højttaler eller -skærm og konfigurere meddelelser om besøg.

2. Oplad dørklokken før installationen

Brug det medfølgende USB-kabel til at oplade din dørklokke helt, inden den installeres uden ledning. Dørklokken skal være tilsluttet en strømkilde under konfigurationen, så den kan oprette forbindelse til appen og Wi-Fi-netværket.

Statuslampen blinker hvidt, når dørklokken oplader, og lyser hvidt, når den er fuldt opladet.

3. Forbind dørklokken med appen ved hjælp af QR-koden

Følg vejledningen nedenfor for at tilføje din dørklokke i appen og starte installationen.

1. Download Google Home-appen i Apple App Store eller Google Play Butik, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på Enheder Tilføj Google Nest- eller partnerenhed Google Nest or partner device..
  4. Vælg det hjem, du vil føje din dørklokke til, eller vælg Tilføj et andet hjem for at oprette et nyt hjem. Tryk derefter på Næste.
  5. Appen søger efter enheder i nærheden. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge Nest Doorbell (med batteri) som den enhed, du vil konfigurere.
  6. Brug kameraet på din telefon til at scanne QR-koden på bagsiden af dørklokken. Du kan også trykke på Fortsæt uden at scanne og angive tallene ved siden af QR-koden.
  7. Appen hjælper dig gennem konfigurationen og installationen.

4. Foretag fejlfinding, hvis der er behov for det

Under konfigurationen kan du bruge appen til at forbinde din dørklokke til Wi-Fi, tilpasse indstillingerne, tjekke videokvaliteten og meget mere.

Hvis du oplever problemer, kan du prøve disse hurtige tips.

Forbindelsesproblemer

Hvis du ikke kan finde dit Wi-Fi-netværk, eller hvis din dørklokke har problemer med at oprette forbindelse til Wi-Fi, kan du prøve følgende for at forsøge at løse problemet:

• Vent et par minutter, og prøv derefter at oprette forbindelse til dørklokken igen.
  • Hvis det er muligt, kan du prøve at flytte din dørklokke og router tættere på hinanden for at forbedre signalet.
  • Reducer trådløs interferens.
  • Prøv at genstarte din router.
  • Hvis du har et skjult Wi-Fi-netværk, skal du angive netværkets navn (SSID) manuelt i appen.

Du kan få flere tips i artiklen Fejlfinding ved tilføjelse af Nest-kamera i appen.

Strømproblemer

Følgende kan være tegn på, at dørklokken ikke modtager nok strøm:

• Dørklokken tænder ikke.
  • Du får en besked eller status i appen, der fortæller dig, at der ikke er nok strøm.
  • Wi-Fi-forbindelsen og videokvaliteten kan også blive forringet, når der ikke er nok strøm.

Oplad dit batteri, når appen siger, at batteriniveauet er lavt. Hvis batteriet synes at aflade hurtigere, end det burde, kan du prøve at justere indstillingerne for at spare på batteriet.

Problemer med videokvaliteten

Hvis din dørklokke har videoforsinkelser, er det som regel et tegn på, at Wi-Fi-forbindelsen er svag. Det kan også være et tegn på, at dørklokken ikke modtager nok strøm. Prøv at løse problemet ved at gøre følgende:

Hvis videoen fra dørklokken er forvrænget, kan du prøve følgende for at løse problemet:

• Fjern støv fra kameralinsen.
  • Tjek, at din dørklokke hænger et sted, hvor der er skygge, og hvor den er beskyttet mod ekstreme vejrforhold. Nest-dørklokker er udviklet til at fungere uden for dit hjem, men meget høje eller lave temperaturer kan bl.a. påvirke videokvaliteten.
Du kan få flere tips i artiklen Fejlfinding af videoforvrængning for Nest-kameraer.

5. Brug din dørklokke

Få flere grundlæggende oplysninger om Nest Doorbell, vejledning i ændring af indstillingerne og meget mere i artiklen Kom godt i gang med din Nest Doorbell.

Installation med ledning

1. Tjek kravene til kompatibilitet og elektrisk spænding

Nest Doorbell kan erstatte de fleste dørklokker med ledning, men i nogle tilfælde genererer dørklokkesystemet enten for lidt eller for meget strøm. Du bør tjekke, om din nuværende dørklokke kan udskiftes med Nest Doorbell.

Tjek dørklokkesystemets kompatibilitet med Nest Doorbell

2. Tjek, at du har alt det, der skal bruges til installationen

Tjek, at alle delene er i æsken.

Følgende er inkluderet i æsken:

• Nest Doorbell (med batteri)
  • Vægmonteringsplade
  • Kile
  • Kabelforlængere
  • Skruer
  • Murplugs
  • Afstandsringe
  • Værktøj til oplåsning
  • USB-C til USB-A-opladerkabel

Har du brug for en kile?

Der medfølger en kile til Nest Doorbell (med batteri), som du kan bruge til at justere dørklokkens kameravinkel, hvis den er placeret i et hjørne. Denne kile kan vinkle din dørklokke op til 20°.

Hvis din dørklokke skal have en større vinkel for at se vigtig aktivitet (f.eks. 35° til 55°), kan du købe en Made For Google-kile.

Værktøj:

• Stjerneskruetrækker
  • Elektrisk boremaskine
    • Bor med stjernebit
    • 6 mm bor (til murplugs)
    • 2,38 mm bor (valgfrit, kan bruges til at forbore i hårde materialer såsom mursten eller stuk)
  • Vaterpas (så du kan hænge dørklokken lige)

Krav til apps og internet:

• Google Home-appen
  • En kompatibel telefon (for at oprette forbindelse til Wi-Fi og bruge Home-appen)
  • Dit Wi-Fi-netværks navn og adgangskode
  • En bredbåndsforbindelse med mindst 2 Mbit/sek. til din dørklokke

3. Oplad dørklokken før installationen

Brug det medfølgende USB-C-kabel til at oplade dørklokken. Dørklokken skal være tilsluttet en strømkilde under hele konfigurationen, så den kan oprette forbindelse til appen og Wi-Fi-netværket.

Statuslampen blinker hvidt, når dørklokken oplader, og lyser hvidt, når den er fuldt opladet.

4. Sluk for strømmen til dit dørklokkesystem

1. Sluk for strømmen til din dørklokke og lydenhed ved hjælp af afbryderen eller sikringsboksen i dit hjem. Dette beskytter dig og dit udstyr under installationen.
  2. Prøv at ringe på din dørklokke for at tjekke, at du har slået den rigtige kontakt fra og slukket for strømmen. Du kan også slukke for hovedafbryderen på sikringsboksen i stedet, hvis det er nødvendigt.

5. Afmonter din nuværende dørklokke

Du skal afmontere din nuværende dørklokke og frakoble ledningerne. Dette trin kræver muligvis en skruetrækker.

Bemærk! Hvis du planlægger at udskifte Nest Doorbell (med ledning), skal du også fjerne den adapter til lydenheden, der fulgte med den, da din Nest Doorbell (med batteri) ikke skal bruge den til installationen med ledning.

Afinstaller Nest Doorbell (med ledning)

Tip! Når du fjerner din gamle dørklokke, er det en god idé at bøje dørklokkens ledninger eller tape dem fast, så de ikke glider ind i væggen igen.

6. Forbind dørklokken med appen ved hjælp af QR-koden

Følg vejledningen nedenfor for at tilføje din dørklokke i appen og starte installationen.

1. Download Google Home-appen i Apple App Store eller Google Play Butik, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på Enheder Tilføj Google Nest- eller partnerenhed Google Nest or partner device..
  4. Vælg det hjem, du vil føje din dørklokke til, eller vælg Tilføj et andet hjem for at oprette et nyt hjem. Tryk derefter på Næste.
  5. Appen søger efter enheder i nærheden. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge din Nest Doorbell (med batteri) som den enhed, du vil konfigurere.
  6. Brug kameraet på din telefon til at scanne QR-koden på bagsiden af dørklokken. Du kan også trykke på Fortsæt uden at scanne og angive tallene ved siden af QR-koden.
  7. Appen hjælper dig gennem konfigurationen og installationen.

7. Foretag fejlfinding, hvis der er behov for det

Under konfigurationen kan du bruge appen til at forbinde din dørklokke til Wi-Fi, tilpasse indstillingerne, tjekke videokvaliteten og meget mere.

Hvis du oplever problemer, kan du prøve disse hurtige tips.

Forbindelsesproblemer

Hvis du ikke kan finde dit Wi-Fi-netværk, eller hvis din dørklokke har problemer med at oprette forbindelse til Wi-Fi, kan du prøve følgende for at forsøge at løse problemet:

• Vent et par minutter, og prøv derefter at oprette forbindelse til dørklokken igen.
  • Hvis det er muligt, kan du prøve at flytte din dørklokke og router tættere på hinanden for at forbedre signalet.
  • Reducer trådløs interferens.
  • Prøv at genstarte din router.
  • Hvis du har et skjult Wi-Fi-netværk, skal du angive netværkets navn (SSID) manuelt i appen.
Du kan få flere tips i artiklen Fejlfinding ved tilføjelse af Nest-kamera i appen.

Strømproblemer

Følgende kan være tegn på, at dørklokken ikke modtager nok strøm:

• Dørklokken tænder ikke.
  • Du får en besked eller status i appen, der fortæller dig, at batteriniveauet er lavt.
  • Wi-Fi-forbindelsen og videokvaliteten kan også blive forringet, når der ikke er nok strøm.
Du kan se fejlfindingstrinnene i artiklen Fejlfinding af problemer med lavt batteriniveau på Nest-kameraer og -dørklokker.

Problemer med videokvaliteten

Hvis din dørklokke har videoforsinkelser, er det som regel et tegn på, at Wi-Fi-forbindelsen er svag. Det kan også være et tegn på, at dørklokkens batteriniveau er for lavt. Prøv at løse problemet ved at gøre følgende:

Hvis videoen fra din dørklokke er forvrænget, kan du prøve at finde og løse problemet ved at gøre følgende:

• Fjern støv fra kameralinsen.
  • Tjek, at din dørklokke hænger et sted, hvor der er skygge, og hvor den er beskyttet mod ekstreme vejrforhold. Nest-dørklokker er udviklet til at fungere uden for dit hjem, men meget høje eller lave temperaturer kan bl.a. påvirke videokvaliteten.

Du kan få flere tips i artiklen Fejlfinding af videoforvrængning for Nest-kameraer

Problemer med lydenheden

Hvis du har en mekanisk lydenhed med bevægelige dele, og den lyder forkert eller ikke ringer, kan du prøve følgende:

1. Afmonter lydenhedens dæksel, og tjek, at ledningerne ikke rører ved nogen af de bevægelige dele.
  2. Sørg for, at blottede ledninger (hvor kobberet er eksponeret) ikke rører ved hinanden.
  3. Test lydenheden igen.

Du kan få yderligere hjælp til at finde og løse problemer med lydenheden i Hjælp.

8. Brug din dørklokke

Få flere grundlæggende oplysninger om Nest Doorbell, vejledning i ændring af indstillingerne og meget mere i artiklen Kom godt i gang med din Nest Doorbell.

Slut ledninger til Nest Doorbell

• Før du tilslutter ledningerne, skal du sørge for, at de ikke er snavsede.
  • Slut ledningerne til kabelstikkene.
    • Det spiller ingen rolle, hvilket stik du slutter en ledning til.
    • Tryk ned på frigørelsesklapperne for at indsætte ledninger i dine kabelstik.
    • Hvis du ser en blotlagt ledning, skal du fjerne kabelstikkene og afkorte ledningerne efter behov.
  • Vigtigt! Sørg for, at kabelstikkene ikke rører bagpladen. Ellers kan der forårsages kortslutning, og dørklokken kan blive beskadiget. Sørg for, at de kun rører skruerne. Skru skruerne i for at fastgøre kabelstikkene.
  • Sørg for, at ledningerne peger nedad, ikke opad, så evt. overskydende ledning kan føres tilbage ind i væggen.

Without the connectors

• Before you connect the wires to the screws, trim the wires and the insulation so only ¼ inch of wire is exposed.
  • Bend the wires clockwise into a hook shape and attach to the screws.
  • Important: Don’t let the wires touch the backplate. This can cause an electrical short and damage the doorbell. Make sure that they only touch the screws. Tighten the screws to secure the wires.
  • Make sure the wires point down, not up, so the extra wire can be tucked back into the wall.