To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Løs feil med mislykkede autentiseringssjekker på enheter

Hvis du ser en feilmelding om at autentiseringssjekken mislyktes på enheten, når du prøver å legge til en delt Google Assistent-kompatibel enhet, er du ikke medlem av hjemmet enheten er tilknyttet i Google Home-appen.

Bli med i hjemmet som er tilknyttet enheten

Viktig: Trinnene nedenfor kan ikke brukes for å bli med i hjem med Google Workspace-kontoer. Finn ut hvordan du bruker Google Workspace-kontoer på enheter.

Trinn 1: Be et medlem av hjemmet om å invitere deg

For å bli med i et hjem må du be et medlem av hjemmet i Google Home-appen om å invitere deg.

For å knytte en barnekonto som administreres i Family Link, til en enhet, må forelderen i Google-familiegruppen som prøver å tilknytte barnets konto, bli med i hjemmet.

Trinn 2 (for medlemmer av hjemmet): Inviter et medlem til hjemmet ditt

Viktig:

Når du er medlem av et hjem, kan du invitere andre til hjemmet. Hvert hjem kan ha opptil seks medlemmer.

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Bytt til hjemmet du vil dele.
  3. Trykk på Innstillinger   trykk på Legg til Legg til og så Medlem av hjemmet.
  4. Skriv inn navnet eller e-postadressen til den du vil invitere til hjemmet og så trykk på Neste.
  5. Gå gjennom det som deles når du legger til noen i hjemmet ditt og så trykk på Neste.
  6. Gå gjennom personens tilgang til hjemmet ditt og så trykk på Send.
  7. Du skal se et alternativ om å invitere personen til Google-familiegruppen din, så lenge Google-familiegruppen ikke er full og den du inviterer, ikke er med i den allerede.
    • For å invitere personen, trykk på Legg til i familien.
    • For å hoppe over dette trinnet, trykk på Nei takk.
    • Merk: Hver Google-familiegruppe kan ha opptil seks medlemmer.

Personen du inviterer, mottar en e-post med veiledning.

Finn ut mer om hvordan du deler hjem og enheter i Google Home-appen.

Trinn 3: Godta invitasjonen om å bli medlem av hjemmet
  1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på innboksen   trykk på den ventende invitasjonen.
  3. Følg veiledningen i appen for å bli med i et hjem.
    • For å godta invitasjonen, trykk på Neste.
    • For å avvise invitasjonen, trykk på Avslå.
  4. Gå gjennom hva som deles når du blir med i et hjem og så trykk på Godta.
  5. Opprett et kallenavn for hjemmet. Dette kallenavnet er bare synlig for deg.
  6. Neste gang du kobler til hjemmets wifi-nettverk, må du åpne Home-appen Google Home for å konfigurere ferdig Google-assistenten. Da blir du lagt til på enhetene som er koblet til det samme wifi-nettverket.

Finn ut mer om hvordan du deler hjem og enheter i Google Home-appen.

Trinn 4: bare for barnekontoer som administreres med Family Link

For å legge til barnekontoer som administreres i Family Link, på en høyttaler eller smartskjerm, må du

• være en forelder i barnets Google-familiegruppe
  • være medlem av hjemmet enheten er tilknyttet i Home-appen

Hvis du er en forelder i en Google-familiegruppe og vil tilknytte en barnekonto som administreres i Family Link, til en høyttaler eller smartskjerm, kan du gjøre det etter at du har blitt med i hjemmet. Finn ut hvordan du legger til barnekontoer på enheter.