To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Administrer sikkerheten og e-postene tilknyttet kontoen din for Nest-appen

Her finner du svar på noen vanlige spørsmål om kontoen du bruker med Nest-appen.

Hvordan gjør jeg kontoen min sikrere?

Vi anbefaler å slå på totrinnsbekreftelse for kontoen din, slik at den får et ekstra lag med sikkerhet. Hver gang du da logger på, må du legge inn en midlertidig, unik kode som sendes til telefonen din.

Hvis du bruker en Google-konto, kan du finne ut hvordan du beskytter kontoen din med totrinnsbekreftelse.

Hvis du bruker en Nest-konto hvor du logger på med en e-postadresse og et passord, kan du finne ut hvordan du legger til totrinnsbekreftelse for kontoen i Nest-appen. Hvis du ikke har lagt til totrinnsbekreftelse via SMS for kontoen innen 4. mai 2020, blir totrinnsbekreftelse via e-post lagt til for kontoen automatisk.

Hvordan endrer jeg e-postadressen for kontoen min?

Husk at alle e-postvarsler, Home Reports og andre meldinger fra Google Nest blir sendt til den nye e-postadressen.

Hvis dubruker en Nest-konto, kan du følge veiledningen nedenfor.

1. Åpne Nest-appen og velg Sign in with Nest (Logg på med Nest) nederst på skjermen.
  2. Skriv inn e-postadressen din og passordet ditt, og trykk på Sign in (Logg på).
  3. Trykk på innstillingene Innstillinger for Nest-ikon.
  4. Velg Account (Konto) og så Manage account (Administrer konto).
  5. Trykk på Account Security (Kontosikkerhet) og så på Email address (E-postadresse).
  6. Legg inn det nåværende passordet for kontoen og den nye e-postadressen. Legg inn den nye e-postadressen igjen for å bekrefte endringen.
  7. Trykk på Save changes.
  8. Gå til e-postkontoen for den nye adressen, og se etter en melding fra account@nest.com. Trykk eller klikk på linken i den for å bekrefte den nye adressen.

Hvis det har gått en liten stund og du ikke har fått noen e-post, har du kanskje lagt inn feil e-postadresse. Dobbeltsjekk i så fall at du skrev den nye e-postadressen riktig.

Hvis dubruker en Google-konto, kan du kanskje endre e-postadressen din. Her finner du mer informasjon: Endre e-postadressen for kontoen din.

Hvis du ikke kan endre e-postadressen, men likevel vil bruke en annen adresse, kan du opprette en ny konto. I så fall må du fjerne og tilbakestille Nest-produktene dine og så konfigurere dem på nytt i den nye kontoen. Andre som har tilgang til hjemmet ditt, mister også denne tilgangen og må inviteres på nytt.

Kan jeg dele kontoen min med andre?

Nei. Du må aldri gi kontopassordet ditt til andre. Det kan sette sikkerheten for kontoen i fare og føre til at funksjoner som hjemmeautomatisering ikke fungerer som forventet.

Du kan gi venner og familiemedlemmer tilgang til hjemmet ditt. Da kan hver person logge på med sin egen konto og bruke Nest-appen på telefonen sin til å se og bruke Nest-produktene i hjemmet ditt.

Når du har overført kontoen din til en Google-konto, bør du bare invitere folk du stoler på, til å bli medlemmer av hjemmet ditt. Husk at personer som blir medlem av hjemmet ditt, kan legge til nye enheter, bruke og endre innstillingene for eksisterende enheter, i visse tilfeller tilknytte andre tjenester samt legge til og fjerne andre medlemmer – inkludert deg.

Dette bør du vite:

• Hvis du ikke har overført Nest-kontoen din til en Google-konto, kan du bare invitere andre Nest-kontoer til hjemmet ditt. Det betyr at du må overføre kontoen din før du kan invitere familiemedlemmer som har opprettet eller overført kontoen sin til en Google-konto.

Du eier et Nest-hjem og har en Nest-konto Du eier et Nest-hjem og har en Google-konto

Du kan invitere hjem- eller familiemedlemmer med Nest-konto.

Ja

Ja, men hjem- eller familiemedlemmet må overføre kontoen sin til en Google-konto før han eller hun kan bli med i hjemmet

Du kan invitere hjem- eller familiemedlemmer med Google-konto.

Nei, eieren av hjemmet må overføre hjemmet til en Google-konto

Ja

Hvis du vil invitere andre til hjemmet ditt og du har en Nest-konto som ikke er overført, bør du ta en titt på denne artikkelen om familiekontoer og hvordan du gir andre tilgang til Nest-hjemmet ditt.

Hvis du har overført kontoen din til en Google-konto, kan du finne ut hvordan du deler et hjem og enheter i Google Home-appen.