To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Administrer sikkerheden og mails på din konto i Nest-appen

Her kan du finde svar på en række almindelige spørgsmål om de konti, du bruger til Nest-appen.

Hvordan forbedrer jeg sikkerheden på min konto?

Vi anbefaler, at du aktiverer totrinsbekræftelse på din konto, som giver dig et ekstra sikkerhedsniveau. Når du logger ind, skal du angive en midlertidig, unik kode, der sendes til din telefon.

Hvis du bruger en Google-konto, kan du se, hvordan du beskytter din konto med totrinsbekræftelse.

Hvis du bruger en Nest-konto, hvor du logger ind med en mailadresse og en adgangskode, kan du se, hvordan du føjer totrinsbekræftelse til din konto i Nest-appen. Hvis du ikke har føjet totrinsbekræftelse via sms til din konto senest den 4. maj 2020, føjes totrinsbekræftelse via mail automatisk til din konto.

Hvordan ændrer jeg mailadressen til min konto?

Husk, at alle underretninger via mail, Home Reports og andre meddelelser fra Google Nest leveres til den nye mailadresse.

Hvis du bruger en Nest-konto, skal du følge vejledningen nedenfor.

1. Åbn Nest-appen, og vælg Log ind med Nest nederst på skærmen.
  2. Angiv din mailadresse og adgangskode, og tryk derefter på Log ind.
  3. Tryk på Indstillinger ikon for Nest-indstillinger.
  4. Vælg Konto efterfulgt af Administrer konto.
  5. Tryk på Kontosikkerhed efterfulgt af Mailadresse.
  6. Angiv din nuværende adgangskode til kontoen og den nye mailadresse. Angiv mailadressen igen for at bekræfte.
  7. Tryk på Gem ændringer.
  8. Tjek din nye mailadresse for at se, om du har fået en meddelelse fra account@nest.com. Tryk eller klik på linket i mailen for at bekræfte den nye adresse.

Hvis du ikke har modtaget mailen efter et kort stykke tid, har du muligvis angivet den forkerte mailadresse. Tjek, om du har lavet slåfejl i den nye mailadresse.

Hvis du bruger en Google-konto, kan du muligvis ændre din mailadresse. Gå til Skift mailadressen for din konto for at få flere oplysninger.

Hvis du ikke kan ændre din mailadresse, og du stadig vil bruge en anden mailadresse, kan du oprette en ny konto. Du skal dog fjerne og nulstille dine Nest-produkter og derefter konfigurere dem igen på den nye konto. Alle, der deler adgang til dit hjem, mister også adgangen til hjemmet og skal inviteres til hjemmet igen.

Må jeg dele min konto med en anden?

Nej. Du bør aldrig dele adgangskoden til din konto med andre. Dette kan kompromittere sikkerheden på din konto og forårsage uventet adfærd med funktioner som f.eks. hjælp i hjemmet.

Du kan invitere dine venner og din familie til at dele adgangen til dit hjem. Hver person vil have mulighed for at logge ind med sin egen konto og bruge Nest-appen på sin telefon til at se og benytte Nest-produkterne i dit hjem.

Når du har migreret til en Google-konto, bør du kun invitere personer, du stoler på, til at blive medlem af dit hjem. Husk, at når nogen bliver medlem af et hjem, kan vedkommende tilføje nye enheder, bruge og ændre eksisterende enhedsindstillinger, tilknytte andre tjenester i visse tilfælde og tilføje eller fjerne andre medlemmer, inklusive dig selv.

Vær opmærksom på følgende:

• Hvis du ikke har migreret din Nest-konto til en Google-konto, kan du kun invitere eksisterende Nest-konti til dit hjem. Det betyder at du skal migrere din konto, før de familiemedlemmer, der har oprettet eller migreret til en Google-konto, kan deltage i hjemmet.

Ejer af et Nest-hjem med en Nest-konto Ejer af et Nest-hjem med en Google-konto

Invitere et familiemedlem eller medlem af hjemmet med en eksisterende Nest-konto

Ja

Ja, men familiemedlemmet eller medlemmet af hjemmet skal migrere til en Google-konto, før vedkommende kan blive medlem af hjemmet.

Invitere et familiemedlem eller medlem af hjemmet med en Google-konto

Nej. Ejeren af hjemmet skal migrere hjemmet til en Google-konto.

Ja

Hvis du har en eksisterende Nest-konto, der ikke er migreret, og du vil invitere andre til dit hjem, kan du få flere oplysninger om Family Accounts og se, hvordan du deler adgangen til dit Nest-hjem

Hvis du har migreret til en Google-konto, kan du se, hvordan du deler et hjem og enheder i Google Home-appen.