To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Langallisen Nest Doorbellin ja summeriliittimen poistaminen

Aloita langallisen Google Nest Doorbellin poistaminen tästä, jos aiot muuttaa, asentaa uuden ovikellon tai korjata ovikellojärjestelmäsi.

Tämä artikkeli koskee vain seuraavaa laitetta:

Picture of a Nest Doorbell wired

Nest Doorbell (langallinen)

Nest Doorbellin poistamiseen tarvitset nämä:

• ristipääruuvimeisseli
  • ovikellosi mukana tullut irrotustyökalu. Voit käyttää myös nastaa tai paperiliitintä.

1. Katkaise virta sulakekaapista

Katkaise ovikellon virta kotisi sulakekaapista.

Varmista, että Nest Doorbellin virta on katkaistu: tarkista, että valo ei pala ja että ovikello ei soi, kun painat summeripainiketta.

Sammuta tarvittaessa kodin päävirta varmistaaksesi, että virta on pois päältä.

2. Irrota ovikello

Irrota Nest Doorbell seinälevystä asettamalla sen mukana tullut irrotustyökalu ovikellon pohjassa olevaan pieneen reikään. Jos sinulla ei ole irrotustyökalua, voit käyttää myös nastaa tai paperiliitintä.

3. Irrota johdot

Irrota Nest Doorbellin takana olevat ruuvit ruuvimeisselillä ja irrota ovikellon johdot.

Jos asennuksen aikana käytettiin Nest-jatkojohtoa, irrota myös se järjestelmän johdoista. Avaa kaikki liittimet puristamalla ja irrota ne vetämällä johdot pois.

4. Poista seinälevy

Nyt kun ovikello on poistettu, irrota ruuvit ruuvimeisselillä ja poista seinälevy.

5. Poista summeriliitin

Tärkeää: Kun irrotat summerin johdot summeriliittimestä, sinun on yhdistettävä jokainen johto uudelleen oikeaan liittimeen. Muuten ovikellon summeri ei ehkä toimi odotetusti.

Poista summeriliitin alla olevien ohjeiden mukaisesti.

1. Irrota summerilaatikon kotelo. Vinkki: Ovikellon summeri asennetaan yleensä seinään etuoven lähelle. Jotkin koteloista irtoavat helposti vetämällä, mutta toiset pitää avata irrottamalla ruuvit.
  2. Irrota kaikki summerijohdot liittimen johdosta. Kiinnitä sitten summerijohdot uudelleen summerin liittimiin. Katso summerin johdoista ottamaasi kuvaa, jotta tiedät, mihin liittimeen kukin johto yhdistetään. Vinkki: Jos sinulla ei ole kuvaa etkä ole varma, miten johdot on yhdistettävä, ota summerin johdoista kuva ennen niiden irrottamista. Siten voit tarvittaessa yhdistää johdot uudelleen summeriliittimeen.
  3. Kun kaikki johdot on yhdistetty uudelleen, poista summeriliitin ja aseta summerin kotelo takaisin.

Huom. Jos aiot asentaa akkukäyttöisen Nest Doorbellin, et tarvitse vanhan langallisen Nest Doorbellin kanssa asennettua summeriliitintä, vaikka asentaisit uuden ovikellosi järjestelmäjohtojen avulla.