To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Afmonter Nest Doorbell (med ledning) og adapteren til lydenheden

Start her for at afmontere din Google Nest Doorbell (med ledning), hvis du har planer om at flytte, montere en ny dørklokke eller reparere dit dørklokkesystem.

Denne artikel gælder kun for følgende enhed:

Picture of a Nest Doorbell wired

Nest Doorbell (med ledning)

Du skal bruge følgende for at afmontere Nest Doorbell:

• En stjerneskruetrækker.
  • Det frigørelsesværktøj, der fulgte med din dørklokke. Du kan også bruge en tegnestift eller papirclips.

1. Sluk for strømmen via afbryderhuset

Sluk for strømmen til din dørklokke via afbryderhuset i dit hjem.

Tjek, at lampen er slukket, og at dørklokken ikke ringer, når du trykker på den, så du er sikker på, at strømmen til Nest Doorbell er slukket.

Sluk om nødvendigt for hovedafbryderen til dit hjem, så du er sikker på, at der er slukket for strømmen.

2. Fjern dørklokken

Du kan frigøre Nest Doorbell fra vægmonteringspladen ved at indsætte det medfølgende frigørelsesværktøj i det lille hul i bunden af dørklokken. Hvis du ikke har frigørelsesværktøjet, kan du i stedet bruge en tegnestift eller papirclips.

3. Frakobl ledningerne

Brug en skruetrækker til at løsne skruerne på bagsiden af Nest Doorbell og frigøre dørklokkens ledninger.

Hvis du under monteringen af den tidligere dørklokke brugte en Nest-forlængerledning, skal du også fjerne denne fra systemets ledninger. Knib fingrene sammen om hver klemme for at åbne klemmen, og træk derefter ledningen ud for at frakoble ledningen.

4. Afmonter vægmonteringspladen

Når din dørklokke er fjernet, skal du bruge en skruetrækker til at fjerne skruerne og løsne vægmonteringspladen.

5. Afmonter adapteren til lydenheden

Vigtigt! Når du har fjernet lydenhedens ledninger fra adapteren til lydenheden, skal du sørge for at slutte hver af lydenhedens ledninger til den rigtige ledningsklemme. Hvis ikke du gør det, fungerer dørklokkens lydenhed muligvis ikke som forventet.

Følg vejledningen nedenfor for at afmontere adapteren til lydenheden.

1. Find lydenheden, og fjern dens dæksel. Tip! Lydenheder til dørklokker er typisk monteret på en væg i nærheden af hoveddøren. Nogle dæksler kan bare trækkes af, mens andre måske har skruer, der skal fjernes.
  2. Frakobl hver af lydenhedens ledninger fra kabelstikket. Fastgør derefter lydenhedens ledninger til deres klemmer i lydenheden. Du bør bruge det billede, du har taget af lydenhedens ledninger til at se, hvilken ledning der skal sluttes til hvilken klemme. Tip! Hvis du ikke har et billede, og du er i tvivl om, hvordan ledningerne skal tilsluttes, kan du tage et billede af lydenhedens ledninger, før du frakobler noget. Dermed kan du bruge billedet til at sikre, at du slutter ledningerne korrekt til adapteren til lydenheden, hvis du har brug for det.
  3. Når alle ledningerne er tilsluttet igen, skal du fjerne adapteren til lydenheden og sætte dækslet på igen.

Bemærk! Hvis du har planer om at montere en Nest Doorbell (med batteri), behøver du ikke at bruge den adapter til lydenheden, som blev monteret sammen med din gamle Nest Doorbell (med ledning), heller ikke selvom du har planer om at montere din nye dørklokke ved hjælp af systemets ledninger.