To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Ändra eller återställa lösenordet för Nest-kontot

Obs! Den här artikeln riktar sig till kunder som använder ett Nest-konto som skapades före den 19 augusti 2019 och som inte har migrerats till ett Google-konto

Kontrollera att det är ett Nest-konto du använder

• Om du började använda Nest-appen efter den 19 augusti 2019 använder du ett Google-konto.
  • Om du är inloggad i Nest-appen trycker du på Inställningar ikon för Nest-inställningar uppe till höger. Om alternativet Migrate to a Google Account inte visas på skärmen använder du ett Nest-konto.
  • Om du inte kan logga in i Nest-appen gör du så här: Besök myaccount.google.com/permissions följt av logga in med Google-kontot. Om Nest visas under Logga in med Google måste du använda ditt Google-konto när du loggar in i Nest-appen.
    • Obs! Om du har flera Google-konton kan du behöva kolla alla.

Om du använder ett Google-konto följer du anvisningarna för att ändra eller återställa lösenordet till det

Ändra lösenordet för Nest-kontot

1. Tryck på Settings ikon för Nest-inställningar på Nest-appens startskärm.
  2. Välj Account följt av Manage account.
    1. Obs! Om du använder ett Google-konto uppmanas du att logga in med google.com. Logga in och följ anvisningarna för att ändra eller återställa lösenordet för Google-kontot.
  3. Tryck på Account Security följt av Account password.
  4. Ange det nuvarande och det nya lösenordet följt av Save changes.

Återställa lösenordet för Nest-kontot

1. Öppna Nest-appen eller besök home.nest.com.
  2. Tryck på Sign in with Nest följt av Forgot Password.
  3. Ange din e-postadress följt av Reset password.
  4. Du får ett e-postmeddelande om att återställa lösenordet.

Om du har aktiverat tvåstegsverifiering måste du verifiera kontot innan det går att återställa lösenordet.

Gör så här om du inte får e-postmeddelandet om att återställa lösenordet:

• Dubbelkolla att du har angett den e-postadress som du använde när du registrerade dig för kontot.
  • Dubbelkolla att du använder ett Nest-konto och inte ett Google-konto
  • Titta i skräppostmappen.
  • Testa att skicka om begäran om att återställa lösenordet.
  • Kontakta supporten om du behöver mer hjälp.