To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Endre eller tilbakestill passordet for Nest-kontoen din

Viktig: Denne artikkelen gjelder for kunder som bruker en Nest-konto som ble opprettet før 19. august 2019, og ikke er overført til en Google-konto

Sjekk at du bruker en Nest-konto

• Hvis du begynte å bruke Nest-appen etter 19. august 2019, bruker du en Google-konto.
  • Hvis du er logget på Nest-appen, trykker du på Innstillinger Innstillinger for Nest-ikon øverst til høyre. Hvis alternativet «Overfør til en Google-konto» ikke vises på skjermen, bruker du en Nest-konto.
  • Hvis du ikke kan logge på Nest-appen, går du til myaccount.google.com/permissions og så logg på med Google-kontoen din. Hvis Nest vises under «Logg på med Google», må du bruke Google-kontoen din til å logge på Nest-appen.
    • Merk: Hvis du har flere Google-kontoer, må du kanskje sjekke alle kontoene.

Hvis du bruker en Google-konto, følger du veiledningen for å endre eller tilbakestille passordet for Google-kontoen din.

Endre passordet for Nest-kontoen din

1. Trykk på Settings (Innstillinger) Innstillinger for Nest-ikon på startskjermen i Nest-appen.
  2. Velg Konto og så Administrer konto.
    1. Merk: Hvis du bruker en Google-konto, ber appen om å bruke «google.com» for å logge på. Logg på og følg trinnene for å endre eller tilbakestille passordet for Google-kontoen din.
  3. Trykk på Kontosikkerhet og så Kontopassord.
  4. Legg inn det nåværende passordet og det nye passordet og så Lagre endringer.

Tilbakestill passordet for Nest-kontoen din

1. Åpne Nest-appen eller gå til home.nest.com.
  2. Trykk på Logg på med Nestog så Har du glemt passordet?
  3. Skriv inn e-postadressen din og så Tilbakestill passordet.
  4. Du får tilsendt en e-post om å tilbakestille passordet.

Hvis du har slått på totrinnsbekreftelse, må du bekrefte kontoen din for å tilbakestille passordet.

Hvis du ikke mottar e-posten om tilbakestilling av passord, gjør du følgende:

• Dobbeltsjekk at du har skrevet inn e-postadressen du brukte for å registrere kontoen din.
  • Dobbeltsjekk at du bruker en Nest-konto – ikke en Google-konto
  • Sjekk mappen for søppelpost.
  • Prøv å be om e-posten om tilbakestilling av passordet på nytt.
  • Kontakt brukerstøtten hvis du trenger mer hjelp.