To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Het wachtwoord voor je Nest-account wijzigen of resetten

Belangrijk: Dit artikel is bedoeld voor klanten die een Nest-account gebruiken dat vóór 19 augustus 2019 is gemaakt en dat niet is overgezet naar een Google-account.

Checken of je een Nest-account gebruikt

• Als je de Nest-app na 19 augustus 2019 bent gaan gebruiken, gebruik je een Google-account.
  • Als je bent ingelogd bij de Nest-app, tik je rechtsboven op Instellingen Icoon van Nest-instellingen. Als je de optie 'Migreren naar een Google-account' niet ziet op het scherm, gebruik je een Nest-account.
  • Als je niet kunt inloggen bij de Nest-app, ga je naar myaccount.google.com/permissions en dan log in met je Google-account. Als je Nest ziet onder 'Inloggen met Google', moet je met je Google-account inloggen bij de Nest-app.
    • Opmerking: Als je meerdere Google-accounts hebt, moet je ze misschien allemaal checken.

Als je een Google-account gebruikt, volg je de instructies om het wachtwoord van je Google-account te wijzigen of te resetten.

Het wachtwoord van je Nest-account wijzigen

1. Tik in het startscherm van de Nest-app op Instellingen Icoon van Nest-instellingen.
  2. Selecteer Account en dan Account beheren.
    1. Opmerking: Als je een Google-account gebruikt, vraagt de app om 'google.com' te gebruiken om in te loggen. Log in en volg de stappen om het wachtwoord van je Google-account te wijzigen of te resetten.
  3. Tik op Accountbeveiliging en dan Accountwachtwoord.
  4. Geef je huidige wachtwoord en je nieuwe wachtwoord op en dan Wijzigingen opslaan.

Het wachtwoord van je Nest-account resetten

1. Open de Nest-app of ga naar home.nest.com.
  2. Tik op Inloggen met Nest en dan Wachtwoord vergeten.
  3. Geef je e-mailadres op en dan Wachtwoord resetten.
  4. Je krijgt een e-mail om je wachtwoord te resetten.

Als je verificatie in 2 stappen hebt aangezet voor je account, moet je je account verifiëren om je wachtwoord te resetten.

Als je de e-mail voor het resetten van je wachtwoord niet krijgt:

• Check of je het e-mailadres hebt opgegeven waarmee je je hebt aangemeld voor je account.
  • Check of je een Nest-account gebruikt en geen Google-account.
  • Kijk in je map voor spam.
  • Vraag opnieuw een e-mail aan om je wachtwoord te resetten.
  • Neem contact op met support voor meer hulp.