To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Returnera en Nest-enhet

Om du inte är nöjd med Nest-enheten kontaktar du oss så att vi kan lösa det.

Returnera en enhet och få pengarna tillbaka

Obs! Innan du returnerar enheten måste du återställa standardinställningarna på den. När du återställer standardinställningarna tas din data bort från enheten.

Om du vill returnera Nest-enheten som du köpt och få en återbetalning granskar du återbetalningspolicyn och följer återförsäljarens steg för returer.

Garanti

Du kan granska enhetsgarantin i garanticentret för maskinvara.