To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Returner Nest-enheter

Hvis du ikke er fornøyd med Nest-enheten din, kan du kontakte oss, slik at vi kan hjelpe deg.

Returner enheter mot refusjon

Viktig: Før du returnerer enheten, må du huske å tilbakestille den til fabrikkstandard. En tilbakestilling til fabrikkstandard sletter alle dataene dine fra enheten.

For å returnere Nest-enheten mot refusjon må du gå gjennom refusjonsretningslinjene og følge returveiledningen til forhandleren du kjøpte den fra.

• Hvis du kjøpte enheten fra Google Store, kan du finne ut hvordan du returnerer enheter mot refusjon.
  • Hvis du kjøpte enheten fra en annen forhandler, kan du sjekke forhandlerens nettsted eller kontakte dem for å få informasjon om hvordan du returnerer enheten.

Garanti

Du kan se gjennom garantien til enheten i senteret for maskinvaregaranti.