To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Feilsøk konfigureringsmeldinger for Nest Thermostat

This article only applies to the Nest Thermostat.

Nest Thermostat 3/4ths view

How to tell which thermostat you have

«Finnes det andre Nest-enheter i dette hjemmet fra før?»

I løpet av konfigureringen i Home-appen kan du bli spurt om det finnes andre enheter i Nest-hjemmet ditt allerede. I så fall kan kanskje Nest Thermostat kommunisere med disse enhetene, slik at de kan samarbeide. Hvis du for eksempel har en gass- eller oljeovn og Nest Protect registrerer karbonmonoksid, kan den be termostaten om å slå av oppvarmingen av sikkerhetshensyn.

Slik svarer du på spørsmålet

• Svar «Ja» hvis du har minst én av disse enhetene i Nest-appen:
    • Nest Learning Thermostat (1–3)
    • Nest Learning Thermostat E
    • Nest temperatursensor
    • Nest Connect
    • Nest x Yale
    • Nest Protect
    • Nest Cam Indoor
    • Nest Cam Outdoor
    • Nest Cam Indoor IQ
    • Nest Cam Outdoor IQ
  • Svar «Nei» hvis du ikke kontrollerer noen Nest-enheter med Nest-appen.
    Merk: Hvis du har Nest-enheter, for eksempel Nest Hub, som du kontrollerer med Home-appen, bør du fortsatt svare «Nei».

«Kontakt eieren»

Hvis du svarte «Ja» på spørsmålet «Finnes det andre Nest-enheter i dette hjemmet fra før?», ser du kanskje meldingen «Kontakt eieren». Dette betyr vanligvis at Nest-enhetene er konfigurert med en annen konto i Nest-appen, og at den kontoen ikke er overført til en Google-konto. I noen tilfeller betyr denne meldingen at Google Home-appen ikke er oppdatert, eller at du ikke har noen Nest-enheter du kontrollerer med Nest-appen.

1. Forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av Home-appen . Du kan se etter oppdateringer i Google Play og Apple App Store.
  2. Sjekk om du bruker Nest-appen til å kontrollere Nest Protect, Nest-kameraer eller andre Nest-termostater. Hvis du ikke bruker Nest-appen til å kontrollere noen slike enheter, må du avslutte konfigureringen i Home-appen og starte på nytt:
    1. Trykk på Enheter Legg til Google Nest- eller partnerenhet Google Nest or partner device.
    2. Når du blir spurt om det finnes andre Nest-enheter i hjemmet, svarer du «Nei».
  3. Hvis det er du som er eieren av hjemmet i Nest-appen, bør du sjekke om du bruker den samme kontoen i Home-appen som i Nest-appen. For å sjekke dette, avslutt konfigureringen, og trykk på kontoen din øverst til høyre på startskjermen i Home-appen.
    1. Hvis du bruker forskjellige kontoer i Home- og Nest-appen, må du overføre Nest-kontoen din til en Google-konto for å konfigurere Nest Thermostat.
  4. Hvis en annen person er eieren av hjemmet i Nest-appen, bør du avslutte konfigureringen og be den personen om å overføre Nest-kontoen sin til en Google-konto før du starter konfigureringen på nytt.

Viktig: Når kontooverføringen er gjennomført, kan den ikke angres.