Release-opmerkingen voor 20Q4

13099.118.19 Google Wifi en Nest Wifi

Gepubliceerd: november 2020

Deze software-update bevat het volgende:

• De mogelijkheid om geselecteerd verkeer voor videovergaderingen automatisch waar te nemen en te optimaliseren als voorkeursactiviteit.
  • Wifi-gebeurtenissen in de feed van de Google Home-app om inzicht te geven in de volgende problemen:
    • Mislukte apparaatverbindingen vanwege wachtwoordproblemen
    • Problemen met apparaatverbindingen vanwege slechte dekking
    • Problemen met mesh-verbindingen vanwege verkeerde plaatsing
    • Slecht presterende WAN-ethernetkoppeling
  • Verbeteringen voor betere clientconnectiviteit en roaming
  • Grotere betrouwbaarheid voor dataframes met hoge snelheid
  • Verbeteringen aan IPTV IGMP
  • Algemene verbeteringen op het gebied van beveiliging, stabiliteit en prestaties

Gerelateerde content

Archief met release-opmerkingen