Udskift Works with Nest med rutinerne Hjemme og Ikke hjemme

Google Home-appen understøtter nu mange af de samme automatiseringer som Works with Nest (WWN). Rutinerne Hjemme og Ikke hjemme kan nu styre en bred vifte af produkter fra andre virksomheder, f.eks. smartpærer, -stik og -kontakter samt Nest-kameraer og -termostater.

Du kan aktivere registrering af tilstedeværelse for at justere dine enheder, når alle har forladt hjemmet, eller en person kommer hjem. Rutinen Ikke hjemme kan slukke lyset og indstille termostaten til Eco, når den sidste person forlader hjemmet. Rutinen Hjemme kan tænde terasselampen og indstille termostaten til en behagelig temperatur, når den første person kommer hjem.

Konfigurer rutinerne Hjemme og Ikke hjemme

1. Migrer din Nest-konto til en Google-konto, hvis du ikke allerede har gjort det. Vigtigt! Når du migrerer din konto, kan du ikke fortryde det, og du mister alle resterende Works with Nest-integrationer. Vurder derfor, om dette trin er det rette for dig på nuværende tidspunkt.
  2. Download og åbn Google Home-appen Google Home app, hvis du ikke allerede har gjort det.
  3. Knyt dine smartenheder til Google Home-appen, hvis du ikke allerede har gjort det.
    • Bemærk! Sørg for at følge den korrekte vejledning til den pågældende enhed, du konfigurerer eller knytter til Google.
  4. Konfigurer rutinerne Hjemme og Ikke hjemme for dine enheder.