To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Del et hjem og enheder i Google Home-appen

Vigtigt! Hvis du bruger Nest-appen og ikke har migreret til en Google-konto, administrerer du hjem og personer, der deler adgang til dit hjem, via Nest-appen.

Du kan organisere og administrere dine enheder i Google Home-appen ved at oprette et hjem. Du kan invitere medlemmer af hjemmet til at dele styringen af hjemmet og de tilknyttede enheder. Du kan f.eks. placere dine grupperede stuehøjttalere, dine kontorlamper og din termostat i et hjem og invitere din familie til at blive medlemmer af det pågældende hjem.

Bemærk! Ændringer af tilladelser, der foretages for din Google Home, f.eks. tilføjelse eller fjernelse af brugere fra et hjem, kan være op til 5 minutter om at træde i kraft.

Organiser dine enheder

Opret og administrer et hjem

Opret et hjem
  1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Indstillinger Indstillinger og derefter Tilføj Tilføj.
  3. Vælg Hjem.
  4. Følg vejledningen på skærmen.

Tip! Du kan have op til 5 hjem på din konto.

Skift mellem hjem
  1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter  og derefter Navnet på det aktuelle hjem.
  3. Vælg et nyt hjem i rullemenuen.
    • Hvis rullemenuikonet ikke vises, betyder det, at du kun har ét hjem i Home-appen.
Flyt en enhed til et andet hjem
  1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Hvis du har mere end ét hjem, skal du trykke på Favoritter .
  3. Vælg det hjem, du vil redigere, øverst på skærmen.
  4. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  5. Hold enhedens felt nede.
  6. Tryk på Indstillinger Indstillinger og derefter Enhedsoplysninger og derefter Hjem.
    • Hvis Enhedsoplysninger ikke er en valgmulighed, skal du trykke på Hjem.
  7. Tryk på det hjem, du vil flytte enheden til og derefter Næste og derefter Flyt enhed.
  8. Hvis du bliver bedt om det, skal du trykke på det rum, du vil flytte enheden til og derefter Næste.

Nogle enheder kan flyttes til et andet hjem på denne måde:

• Højttalere, skærme og Chromecast kan flyttes.
  • Nogle Nest- og Wifi-enheder kan ikke flyttes til et andet hjem.
  • Hvis du flytter en Højttalerdock til et andet hjem, skal du også flytte din Google Pixel Tablet til det pågældende hjem.
Tip! Hvis du har en enhed, som ikke kan flyttes til et andet hjem, skal du gendanne enhedens fabriksindstillinger og konfigurere den igen i et nyt hjem.
Omdøb en enhed
  1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  3. Tryk på feltet for din enhed.
  4. Tryk på Indstillinger Indstillinger.
  5. Tryk på Navn.
  6. Giv din enhed et nyt navn.
  7. Tryk på Gem.
Omdøb et hjem
  1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på Hjem og derefter Hjemmets kaldenavn.
  4. Angiv det nye navn til dit hjem.
  5. Tryk på Gem.
Slet et hjem

Vigtigt! Du kan slette et hjem via Google Home-appen, hvis du er det eneste medlem af hjemmet.

Hvis du ikke er det eneste medlem af et hjem, skal du først fjerne alle de andre medlemmer af hjemmet via Google Home-appen. Hvis ikke du gør det, kan du kun fjerne dig selv fra hjemmet, og de resterende medlemmer vil stadig have adgang til hjemmet og de tilknyttede enheder.

Når du sletter et hjem, sker følgende:

• Hjemmet fjernes fra din Google-konto.
  • Du kan ikke bruge Google Home-appen til at styre enheder, du har føjet til et bestemt hjem, medmindre du konfigurerer disse enheder igen i et nyt hjem. Dette omfatter:
    • Lamper
    • Skærme
    • Højttalere
    • Kameraer
    • Termostater
  • Låse Data, der er knyttet til hjemmet, f.eks. Video History fra Nest-kameraer, du muligvis ejer, eller termostatindstillinger, slettes.

Tip! Data, der er knyttet til din Google-konto, slettes ikke, når du sletter dit hjem. Se, hvordan du fjerner data, der er knyttet til din konto.

Sådan sletter du et hjem:

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Hvis du har mere end ét hjem, skal du trykke på Favoritter .
  3. Tryk på menupilen øverst på skærmen.
  4. Vælg det hjem, du vil redigere.
  5. Tryk på Indstillinger Indstillinger.
  6. Rul ned til bunden og derefter Slet dette hjem .
  7. Tryk på Slet hjem.

Opret og administrer rum

Opret et nyt rum
  1. ​​​​​​Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder og derefter din enheds felt.
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger og derefter Enhedsoplysninger og derefter Placering.
    • Hvis Enhedsoplysninger ikke vises som en valgmulighed, skal du trykke på Placering.
  4. Vælg et foreslået rumnavn, eller rul ned til bunden.
  5. Tryk på Tilføj et tilpasset rum.
Omdøb et rum
  1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Hvis du har mere end ét hjem, skal du trykke på Favoritter .
  3. Vælg hjemmet med det rum, du vil omdøbe, øverst på skærmen.
  4. Tryk på Indstillinger Indstillinger og derefter Enheder, grupper og rum.
  5. Tryk på navnet på det rum, du vil omdøbe.
  6. Tryk på Navn og derefter angiv et navn og derefter Gem.
Slet et rum
  1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Hvis du har mere end ét hjem, skal du trykke på Favoritter .
  3. Vælg hjemmet med det rum, du vil slette, øverst på skærmen.
  4. Tryk på Indstillinger Indstillinger og derefter Enheder, grupper og rum.
  5. Tryk på navnet på det rum, du vil slette.
  6. Tryk på Slet rum.

Tip! Når du sletter et rum, fjernes alle rummets enheder også fra rummet. Du kan føje enhederne til et andet rum.

Administrer medlemmer af hjemmet

Hvis du vil give andre, f.eks. familiemedlemmer eller bofæller, mulighed for at bruge enhederne i dit hjem, skal du tilføje dem som medlemmer af hjemmet.

Du bør kun invitere personer, du stoler på, til at deltage i hjemmet. Når nogen bliver medlem af et hjem, deles følgende oplysninger og indstillinger med vedkommende, og medlemmet kan:

Få fuld adgang og kontrol over enheder og tjenester

• Tilføje og fjerne andre medlemmer af hjemmet, også dig.
  • Tilføje nye enheder, f.eks. højttalere, skærme eller smartpærer.
  • Bruge og skifte indstillinger for enhederne i hjemmet.
  • Automatisk knytte deres medietjenester, f.eks. YouTube, til højttalere, smartskærme og enheder med indbygget Chromecast i hjemmet.

Aktivitet i hjemmet

• Se aktiviteter og hændelser fra alle enheder og tjenester, der er knyttet til hjemmet.

Kontaktoplysninger og hjemmeadresse

• Skifte hjemmets adresse.
  • Se navne og mailadresser på alle medlemmer af hjemmet.

Assistent-funktioner

• Konfigurere personlige resultater, Voice Match og Face Match på eksisterende og nye Assistent-kompatible enheder.

Tip! Det er kun den primære bruger af en Pixel Tablet, der kan konfigurere Voice Match og personligt indhold.

Du kan ikke invitere nogen, der bruger en:

• Google Workspace-konto (tidligere kaldet G Suite).
  • Google-konto til børn under 13 år eller den fastsatte minimumsalder i dit land eller din region.

Se, hvordan du lader dit barn bruge Google Assistent på dine enheder.

Højst 6 personer kan dele et hjem.

Inviter medlemmer til et hjem
  1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Hvis du har mere end ét hjem, skal du trykke på Favoritter .
  3. Vælg det hjem, du vil redigere, øverst på skærmen.
  4. Tryk på Indstillinger Settings icon og derefter Tilføj Tilføj og derefter Medlem af hjemmet.
  5. Angiv navnet eller mailadressen på den person, du vil invitere til dit hjem.
  6. Tryk på Næste.
    • Den bruger, du inviterer, modtager en mail med en vejledning.
  7. Tryk på Næste.
    • Gennemgå vedkommendes adgang til dit hjem.
  8. Tryk på Send.
  9. Hvis din Google-familiegruppe ikke har det maksimale antal medlemmer, og den person, du inviterer, ikke allerede er i en gruppe, får du mulighed for at invitere vedkommende til din Google-familiegruppe.
    • Tryk på Føj til familie for at invitere vedkommende.
    • Tryk på Nej tak for at springe dette trin over.

Den bruger, du inviterer, modtager en mail med en vejledning.

Tips!

• Der kan være op til 6 medlemmer i en Google-familiegruppe.
  • Hvis den person, du vil invitere, allerede har anmodet om at deltage i dit hjem, skal du acceptere den pågældende anmodning i stedet for at sende en ny invitation.
Acceptér en anmodning om at blive medlem af dit hjem

Når nogen sender en anmodning om at deltage i dit hjem, modtager du en mail med invitationsanmodningen og en notifikation på din mobilenhed.

1. Følg linket i den mail, du har modtaget, eller tryk på notifikationen på din mobilenhed.
  2. Vælg en mulighed:
    • Hvis du vil invitere en person til dit hjem, skal du trykke på Fortsæt.
      • Du kan se oplysninger om, hvad der deles, når du føjer nogen til dit hjem.
    • Hvis du vil afvise vedkommendes anmodning, skal du trykke på Afvis.
  3. Tryk på Næste for at fortsætte.
  4. Gennemgå vedkommendes adgang til dit hjem.
  5. Tryk på Send.
  6. Hvis den person, du inviterer, ikke allerede er i din familiegruppe, bliver du spurgt, om du vil tilføje vedkommende. Tryk på Føj til familie for at invitere vedkommende til din familiegruppe.
    • Tryk på Nej tak for at springe dette trin over.

Tip! Der kan højst være 6 medlemmer i en familiegruppe. Hvis din familiegruppe allerede er fuld, vises denne valgmulighed ikke.

Acceptér en invitation til at deltage i et hjem
  1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter og derefter Indbakke .
  3. Tryk på din afventende invitation.
  4. Følg vejledningen i appen for at deltage i en anden persons hjem.
    • Tryk på Næste for at acceptere.
    • Tryk på Afvis for at afvise.
  5. Gennemgå, hvad der deles, når du bliver medlem af et hjem.
  6. Tryk på Acceptér.
  7. Giv hjemmet et kaldenavn.
    • Tip! Dette kaldenavn kan kun ses af dig.
  8. Næste gang du opretter forbindelse til hjemmets Wi-Fi-netværk, kan du afslutte konfigurationen af Google Assistent ved at åbne Home-appen Google Home-appen, så du føjes til de enheder, der har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk.

Hvis du vil have Google Assistent til at oplæse eller vise resultater, der er specifikke for dig, kan du vælge at konfigurere Voice Match og Face Match. Aktivér derefter personlige resultater nederst til højre.

Fjern dig selv fra et hjem

Når du fjerner dig selv fra et hjem, sker følgende:

• Du mister adgangen til hjemmet og de enheder og tjenester, der er knyttet til det pågældende hjem.
  • Andre medlemmer vil fortsat have adgang til hjemmet.
  • Andre medlemmer vil ikke længere have adgang til de enheder eller tjenester, du konfigurerer, f.eks. Nest-termostater, alarmer, låse eller kameraer. Hvis du konfigurerer et Nest Cam med din Nest Hub Max, vil Nest Hub Max ikke være tilgængelig.

Undtagelser: Følgende enheder bør stadig være tilgængelige for andre medlemmer af hjemmet, selvom du fjerner dig selv fra hjemmet.
    • Google Pixel Tablet
    • Google Nest Wifi
    • Google Wifi
    • Højttalere og skærme med indbygget Assistent
    • Chromecast
  • Du mister adgangen til Nest Aware-funktioner, bl.a. Video History.
  • Andre medlemmer vil fortsat have adgang til Nest Aware-funktionerne.
  • Din Google TV-konto fjernes ikke fra dette hjem.
    • Du skal logge ud af denne konto på alle fjernsyn med Google TV i dette hjem eller på account.google.com under Sikkerhed og derefter Dine enheder.
  • Hvis du er det eneste medlem af hjemmet, slettes hjemmet. Dette gælder også data fra hjemmet som f.eks. optagelser i Video History og termostatindstillinger.

Sådan fjerner du dig selv:

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Hvis du har mere end ét hjem, skal du trykke på Favoritter .
  3. Vælg det hjem, du vil redigere, øverst på skærmen.
  4. Tryk på Indstillinger Indstillinger.
  5. Tryk på profilikonerne tilhørende medlemmerne af hjemmet under navnet på hjemmet.
  6. Vælg dit profilikon.
  7. Øverst til højre skal du trykke på Fjern og derefter Forlad hjem.
Fjern andre medlemmer fra et hjem

Når du fjerner et medlem fra et hjem, sker følgende:

• Medlemmet får besked om, at vedkommende er blevet fjernet fra hjemmet.
  • Vedkommendes konto er ikke knyttet til enhederne, og vedkommende har ikke adgang til enhederne eller tjenesterne i hjemmet. Få flere oplysninger om ofte stillede spørgsmål ved at gå til Privatliv: Google Nest.
  • Enheder med indbygget Assistent som f.eks. Google Pixel Tablet og Nest-højttalere og -skærme, bl.a. dem, der er konfigureret af det fjernede medlem, bør stadig være at finde i dit hjem. Disse enheder vil ikke længere være tilknyttet det medlem af hjemmet, du har fjernet.

Undtagelse: Optagelser fra videohistorikken kan blive slettet, og Nest Hub Max kan blive fjernet.
  • Vedkommende mister adgangen til Nest Aware-funktioner, bl.a. Video History.
  • Din Google TV-konto fjernes ikke fra dette hjem.
    • Du skal logge ud af denne konto på alle fjernsyn med Google TV i dette hjem eller på account.google.com under Sikkerhed og derefter Dine enheder.
  • Hvis det medlem, du fjerner fra hjemmet, har migreret sin Nest-konto og sine Nest-enheder (f.eks. kameraer og termostater) til en Google-konto, fjernes disse enheder muligvis fra hjemmet. Data, der er knyttet til medlemmets Nest-enheder og hjemmet, kan blive slettet permanent. Det gælder også optagelser fra videohistorikken og termostatindstillinger.

Sådan fjerner du andre medlemmer:

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Hvis du har mere end ét hjem, skal du trykke på Favoritter .
  3. Vælg det hjem, du vil redigere, øverst på skærmen.
  4. Tryk på Indstillinger Indstillinger.
  5. Tryk på profilikonerne tilhørende medlemmerne af hjemmet under navnet på hjemmet.
  6. Vælg profilikonet tilhørende det medlem af hjemmet, som du vil fjerne.
  7. Øverst til højre skal du trykke på Fjern og derefter Fjern.