To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Witte ruis en slaapgeluiden afspelen op Google Nest-speakers of -schermen

Als je wilt uitrusten en ontspannen, kan je Google Nest- of Home-speaker of -scherm verschillende rustgevende geluiden afspelen.

Opmerking: Als Digitaal welzijn aanstaat, kan deze functie worden beperkt of geblokkeerd door Time-out, Filters of Niet storen.

Meer informatie over Digitaal welzijn

Vragen om omgevingsgeluiden af te spelen

Actie: Zeg 'Hey Google' en dan:
Naar willekeurige omgevingsgeluiden luisteren 'Help me ontspannen'
'Speel omgevingsgeluiden af'
Naar specifieke omgevingsgeluiden luisteren 'Speel geluiden van een open haard af'
'Speel riviergeluiden af'
'Speel bosgeluiden af'
Witte ruis afspelen 'Speel witte ruis af'
Volume regelen 'Zet het volume op 5',
'Zet het volume op 40%'

Opmerking: Omgevingsgeluiden worden 12 uur lang afgespeeld als je ze niet uitzet. Als je omgevingsgeluiden wilt uitzetten, zeg je 'Hey Google, stop'.

Opties voor omgevingsgeluiden

• Ontspannende geluiden
  • Natuurgeluiden
  • Watergeluiden
  • Geluiden van stromend water
  • Het geluid van een kabbelend beekje
  • Ventilatorgeluiden
  • Het geluid van een haardvuur
  • Bosgeluiden
  • Het geluid van zomeravonden
  • Zeegeluiden
  • Regengeluiden
  • Riviergeluiden
  • Onweergeluiden
  • Witte ruis