Slap af med Google Home

Med Google Home kan du slappe af og geare ned med en række behagelige baggrundslyde.

Bed om at høre baggrundslyde

Hvis du vil gøre følgende: Skal du sige "Ok Google" efterfulgt af...
Lytte til en uspecificeret baggrundslyd "Hjælp mig med at slappe af"
"Afspil baggrundslyd"
Lytte til en bestemt baggrundslyd "Afspil pejselyde"
"Afspil flodlyde"
"Afspil skovlyde"
"Afspil hvid støj"
Høre andre baggrundslyde "Hvilke andre baggrundslyde kender du?"
Høre hvid støj

"Afspil hvid støj"

Bemærk! Afspilningen af baggrundslyde fortsætter i 12 timer, hvis du ikke slår dem fra.

I stedet for at sige "Ok Google" for at aktivere din Google Home-enhed, kan du holde fingeren nede på enhedens overside.

Indstillinger for baggrundslyd

• Afslappende lyde
  • Lyde fra naturen
  • Lyden af vand
  • Lyden af rindende vand
  • Udendørslyde
  • Lyden af en rindende bæk
  • Lyden af en roterende ventilator
  • Lyden af en pejs
  • Lyde fra skoven
  • Lyde fra landet
  • Lyden af havet
  • Lyden af regnvejr
  • Lyden af en flod
  • Lyden af tordenvejr
  • Hvid støj