To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Speakers of schermen voor Google Nest of Home terugzetten naar de fabrieksinstellingen

Je kunt je speaker of scherm voor Google Nest of Home terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

Opmerking: Met deze actie worden je gegevens van het apparaat gewist. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt.
Google Home Google Home

Houd de knop Dempen van de microfoon aan de achterkant van je apparaat ongeveer 15 seconden ingedrukt. De Google Home laat je weten dat hij wordt gereset.

Opmerking: Je kunt de Google Home niet met je stem of de Google Home-app Google Home-app terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

Problemen met het resetten van de Google Home oplossen

Googel Nest Mini Google Nest Mini (2e generatie)

Zet de microfoon uit aan de zijkant van je apparaat. De lampjes worden oranje. Houd het midden van de Nest Mini ingedrukt (bovenaan waar de lampjes zijn). Na 5 seconden begint je apparaat de fabrieksinstellingen terug te zetten. Houd het nog ongeveer 10 seconden ingedrukt totdat een geluid bevestigt dat het apparaat wordt gereset.

Google Nest Mini reset

Je kunt de Google Nest Mini niet met je stem of de Google Home-app Google Home-app terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

Problemen met het resetten van de Google Nest Mini oplossen

Google Home Mini Google Home Mini (1e generatie)

Houd de knop voor het terugzetten van de fabrieksinstellingen aan de onderkant van de Home Mini ingedrukt. Deze bevindt zich onder het netsnoer. Zoek naar een stip op de basis. Na 5 seconden begint je apparaat de fabrieksinstellingen terug te zetten. Houd de knop nog ongeveer 10 seconden ingedrukt totdat een geluid bevestigt dat het apparaat wordt gereset.

Opmerking: Je kunt de Google Home Mini niet met je stem of de Google Home-app Google Home-app terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

Problemen met het resetten van de Google Home Mini oplossen

Google Home Max Google Home Max

Houd de knop voor het terugzetten van de fabrieksinstellingen aan de achterkant van de Home Max ongeveer 12 seconden ingedrukt. Deze bevindt zich dicht bij het netsnoer. De Home Max laat je weten dat hij wordt gereset.

Opmerking: Je kunt de Google Home Max niet met je stem of de Google Home-app Google Home-app terugzetten naar de fabrieksinstellingen.
Google Nest Audio Google Nest Audio
Zet de microfoon uit aan de achterkant van je apparaat. De lampjes worden oranje. Houd het midden van de Nest Audio ingedrukt (bij de bovenkant). Na 5 seconden begint je apparaat de fabrieksinstellingen terug te zetten. Houd het nog ongeveer 10 seconden ingedrukt totdat een geluid bevestigt dat het apparaat wordt gereset.
Opmerking: Je kunt de Nest Audio niet met je stem of de Google Home-app Google Home-app terugzetten naar de fabrieksinstellingen.
 Google Nest Hub (2e generatie)
Houd beide volumeknoppen aan de achterkant van de Nest Hub ongeveer 10 seconden ingedrukt. De Nest Hub laat je weten dat hij wordt gereset.
Opmerking: Je kunt de Nest Hub niet met je stem of de Google Home-app Google Home-app terugzetten naar de fabrieksinstellingen.
 Google Nest Hub
Houd beide volumeknoppen aan de achterkant van de Nest Hub ongeveer 10 seconden ingedrukt. De Nest Hub laat je weten dat hij wordt gereset.
Opmerking: Je kunt de Nest Hub niet met je stem of de Google Home-app Google Home-app terugzetten naar de fabrieksinstellingen.
 Google Nest Hub Max
  1. Sla alle belangrijke beelden op uit de videogeschiedenis van je apparaat.
  2. Verwijder de Nest Hub Max uit de Google Home-app Google Home-app.
  3. Houd beide volumeknoppen aan de achterkant van de Nest Hub Max ongeveer 10 seconden ingedrukt. De Nest Hub Max laat je weten dat hij wordt gereset.
Opmerking: Je kunt de Nest Hub Max niet met je stem of de Google Home-app Google Home-app terugzetten naar de fabrieksinstellingen.