To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Afspil lyd på Chromecast-kompatible højttalere og -fjernsyn med din Google-højttaler eller -skærm

Afspil og styr lyd på højttalere og fjernsyn med en tilsluttet Chromecast, en tilsluttet Chromecast Audio eller en indbygget Chromecast – udelukkende ved hjælp af stemmen.

Bemærk! Hvis Digital balance er aktiveret, begrænses eller blokeres denne funktion muligvis af Pause, filtre eller Forstyr ikke.

Få flere oplysninger om Digital balance

Trin 1. Tilknyt højttalere og fjernsyn ved hjælp af Google Home-appen

Knyt fjernsyn til din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm

Tilknyt en enhed

Bemærk! Følgende trin er valgfri, hvis du kun vil styre dit fjernsyn med din mobilenhed eller tablet. Men hvis du vil styre dit fjernsyn ved hjælp af stemmekommandoer via din højttaler eller skærm, skal du følge vejledningen nedenfor.

1. Sørg for, at din telefon eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler, skærm, Chromecast eller Pixel Tablet.
  2. Åbn Google Home-appen .
  3. Tryk på din konto.
  4. Verificer, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din Google-enhed. Hvis det er den rigtige konto, skal du trykke på for at lukke kontovinduet. Du kan skifte konto ved at trykke på rullemenuikonet og derefter trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.

5. Tryk på Favoritter eller Enheder
  6. Hold enhedens felt nede.
  7. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og derefter Genkendelse og deling.
  8. I sektionen med Indstillinger for Google Assistent skal du vælge din præference for Personligt indhold og Voice Match.

Bemærk! Hvis du får fejlmeddelelsen "Fejl ved tilknytning af enhed", skal du gendanne fabriksindstillingerne på din Chromecast-enhed.

Fjern tilknytningen af en enhed

1. Sørg for, at din telefon eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler, skærm, Chromecast eller Pixel Tablet.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på Favoritter eller Enheder
  4. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  5. Tryk på Indstillinger og så Fjern enhed.
Højttalere og fjernsyn, der understøtter stemmestyring

Følgende enheder kan afspille lyd fra din højttaler eller skærm:

1. Chromecast.
  2. Chromecast Audio.
  3. Fjernsyn og højttalere med indbygget Chromecast.
    1. Bemærk! Fjernsyn og højttalere med indbygget Chromecast samt enheder med Android TV skal have Cast-version 1.22 eller nyere. Denne funktion udgives til de fleste enheder i løbet af de næste par måneder. Se, hvordan du tjekker, hvilken firmwareversion du har.
  4. Enheder med Android TV.
    1. Bemærk! Det er i øjeblikket ikke muligt at caste Spotify til enheder med Android TV.

Vigtigt! Det kan se ud til, at visse smart-tv'er og højttalere understøtter Cast-teknologi, fordi funktionen minder om casting. Her er de smart-tv'er, der understøtter Cast-teknologi, og højttalere, der understøtter Cast-teknologi.

Trin 2. Styr lyden på højttalere eller fjernsyn ved hjælp af stemmekommandoer

Her er nogle af de ting, du kan sige til Google Assistent på din Google Nest- eller Google Home-enhed for at afspille indhold på dine højttalere eller dit fjernsyn:

Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:

Afspil musik på en bestemt enhed efter navn.

Du kan starte, stoppe og styre musik på en fjernenhed ved at føje "på [enhedsnavn]" til en af de grundlæggende stemmekommandoer.

Bemærk! Nyheder og podcasts understøttes ikke.

"Afspil [kunstner] via [musiktjeneste] på [enhedsnavn]"
"Sæt på pause på [enhedsnavn]"
"Afspil [musikgenre] på [enhedsnavn]"
"Stop [enhedsnavn]"

Hvis du kun har én tilknyttet videoenhed, behøver du ikke at sige navnet på enheden i din kommando. Du kan i stedet sige "Hey Google, …<på fjernsynet>" eller "Hey Google, …<på Chromecast>."

Andre måder at justere højttaler- og fjernsynslyd på

Via Google Home-appen
  1. Sørg for, at din telefon eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler, skærm, Chromecast eller Pixel Tablet.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på Medier , og stryg for at finde de enheder, der i øjeblikket afspiller medier.

Du kan se følgende oplysninger for den aktuelle musiksession i medieafspilleren:

• Indholdsudbyder
  • Titel (navn på sang, navn på afsnit eller program på radiostation)
  • Kunstner (hvis tilgængelig)
  • Samling (playliste, album, seriesæson eller radiostation (hvis tilgængelig))

Du kan også styre fjernenheden, sætte den på pause eller genstarte og stoppe den via enhedskortet.

Løs problemer

Har du brug for hjælp? Prøv disse fejlfindingstrin
  1. Sørg for, at du har tilknyttet dine enheder korrekt, bl.a.:
    1. Sørg for, at Cast-enheden understøtter stemmestyring og har Cast-version 1.32 eller nyere.
    2. Sørg for, at du har tilknyttet enhederne via Google Home-appen
      1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
      2. Tryk på din konto.
      3. Verificer, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din Google-enhed. Hvis det er den rigtige konto, skal du trykke på for at lukke kontovinduet. Du kan skifte konto ved at trykke på rullemenuikonet og derefter trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.

4. Tryk på Indstillinger og så Under Tjenester og såTryk på Fungerer sammen med Google
      5. Du bør nu få vist en liste over alle dine tilknyttede enheder.

3. Sørg for at bruge enhedsnavne, der er tydelige og nemme at udtale og ikke minder om det navn, du har givet din højttaler eller skærm.
  2. Navngiv din højttaler/skærm og dine Chromecast-enheder eller enheder med indbygget Chromecast.

Følg disse tips, når du navngiver dine enheder, for at sikre, at afspilningen på dit fjernsyn fungerer:

1. Sørg for, at din højttaler/skærm og din Chromecast eller dine enheder med indbygget Chromecast har forskellige navne, og undgå at bruge de samme ord i navnene. Dette hjælper din højttaler eller skærm med at forstå din kommando korrekt og afspille indhold på den rigtige enhed.
      1. ​God idé:
        • Kald din højttaler eller skærm "Stuen"
        • Kald din Chromecast "Fællesfjernsynet"
      2. Acceptabel løsning:
        • Kald din højttaler eller skærm "Home-enheden i stuen"
        • Kald din Chromecast "Fjernsynet i stuen"
    2. Sørg for, at navnet er nemt at udtale.
    3. Undgå at bruge emoji eller specialtegn.
    4. Sådan ændrer du navnet på din Chromecast eller højttaler og skærm:
      1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
      2. Tryk på Favoritter eller Enheder
      3. Hold enhedens felt nede og så øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og så Enhedsoplysninger og så Enhedens navn
      4. Slet det nuværende navn, og angiv det nye navn. Tryk på Gem.
  3. Hvis stemmekommandoer ikke længere lader til at styre dine fjernenheder, eller hvis du får svaret "Der afspilles ikke noget", skal du være mere specifik i din anmodning ved at tilføje "…på <enhedsnavn>". Dette sætter fokus på mediefilen igen og giver dig mulighed for bedre at styre enheden.
  4. Hvis det er den forkerte musik, der afspilles, skal du være mere specifik i din anmodning.
  5. Hvis du får en fejlmeddelelse som f.eks. "Jeg kan kun afspille lyd ved hjælp af Chromecast eller Cast-kompatible fjernsyn," kan du prøve at omdøbe dine enheder.