To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Ställa in och hantera timers och sovtimers på högtalaren eller skärmen från Google Nest

Ställ in och hantera timers på din högtalare eller skärm från Google Nest eller Google Home med hjälp av rösten. Om du ställer in en allmän timer blir du meddelad när en viss tid har gått, och om du ställer in en sovtimer kan mediauppspelningen stoppas vid önskad tidpunkt.

Obs! Om du vill schemalägga att lamporna och andra smarta enheter ska stängas av vid en viss tidpunkt skapar du en rutin.

Ställa in en allmän timer

Timerljudet spelas bara upp från högtalaren eller skärmen som du använde när du konfigurerade timern.

Du kan ställa in, hantera och radera allmänna timers på alla Nest-högtalare som har konfigurerats i samma hem och wifi-nätverk i Google Home-appen.

Tips! På Nest-skärmar kan vissa timers visa en animation och spela upp ett ljud som matchar timerns namn. Testa att namnge en timer för mat, läxor eller tupplurar.

Du vill: Säg ”Hey Google” följt av:
Ställa in en timer
Ställa in en timer med ett namn
”Ställ in en timer på en minut”
”Ställ in en timer på tio minuter för pizzan”
Ta reda på hur lång tid som återstår på en timer
Ta reda på hur lång tid som återstår på en namngiven timer
”Hur lång tid är det kvar?”
”Hur lång tid är det kvar på pizzan?”
Avbryta en timer
Avbryta en namngiven timer
”Avbryt timern”
”Avbryt timern som heter Medicin”

Stoppa en timer som ringer

”Stopp”

Du behöver inte säga ”Hey Google” för att stoppa en timer. Säg bara ”Stop”. (Endast engelska.)

Pausa timern ”Pausa timer”
Återuppta en timer ”Återuppta timern”
”Starta om timer”

Stoppa en timer som ringer genom att trycka

• Google Home: Tryck på ovansidan.
  • Google Nest Mini: Tryck på mitten.
  • Google Home Mini: Tryck länge på valfri sida.
  • Google Home Max: Tryck på linjen på ovansidan eller på höger sida.
  • Google Nest Audio: Tryck på mitten.
  • Google Nest-skärmar: Tryck på cirkeln på skärmen.
  • Google Nest Wifi-åtkomstpunkt: Tryck på mitten.

Ställa in volymen på timern

Med Google Home-appen

1. Kontrollera att telefonen eller surfplattan är ansluten till samma wifi-nätverk eller länkad till samma konto som högtalaren eller skärmen.
  2. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryck på Favoriter eller Enheter .
  4. Tryck länge på enhetens ruta.
  5. Tryck på Inställningar följt av Ljud följt av Alarm och timers.
  6. Justera volymen.

Använda Nest-skärmen

I menyn Snabbinställningar kan du ändra volymen på alarm och timers på Nest-skärmen.

1. Svep uppåt från Nest-skärmens nederkant.
  2. Tryck på Volym följt av ställ in alarmet och timern på önskad nivå. Obs! Om volymkontrollen för alarm och timer inte öppnas automatiskt trycker du på Utöka .

Sovtimers

Du kan ställa in en sovtimer som stänger av mediauppspelningen på högtalaren eller skärmen. Det går att ställa in en sovtimer per enhet. Det går bara att ställa in, hantera och radera sovtimers på högtalaren eller skärmen som timern ställdes in på.

Sovtimers kanske inte fungerar med vissa typer av media, till exempel poddar.

Obs! Om du har aktiverat Digitalt välmående kan den här funktionen begränsas eller blockeras med Paus, Filter eller Stör ej.

Läs mer om digitalt välmående

Du vill: Säg ”Hey Google” följt av:
Ställa in en sovtimer ”Ställ in en sovtimer på 30 minuter”
”Ställ in en sovtimer på 9.30”
Ställa in en sovtimer efter en viss tid ”Spela musik, artist, genre eller spellista i [tidslängd]”
”Stoppa musik, artist, genre eller spellista om [tidslängd]”
”Sluta spela upp om [tidslängd]”
Ställa in en sovtimer på ett klockslag ”Spela musik, artist, genre eller spellista till [tid]”
”Stoppa musik, artist, genre eller spellista klockan [tid]”
”Sluta spela upp [tid]”

Uppdatera en sovtimer

Obs! När du skapar en ny sovtimer bör den ersätta den föregående.

Använd något av röstkommandona ovan

Avbryta en musiktimer

Obs! Det här kommandot avbryter endast musiktimern. Musiken bör fortsätta spelas upp.

”Avbryt sovtimern”

Fråga om återstående tid på en timer ”Hur lång tid är kvar på sovtimern?”

Ställa in volymen på timern

Om du vill ändra volymen på timers kan du läsa mer om hur du ändrar volymen för alarm och timers.