To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Timers en slaaptimers instellen en beheren op je Google Nest-speaker of -scherm

Gebruik je stem om timers in te stellen en te beheren op je Google Nest- of Home-speaker of -scherm. Stel een algemene timer in om een melding te krijgen als een bepaalde tijd voorbij is of stel een slaaptimer in om op het gewenste tijdstip te stoppen met media afspelen.

Opmerking: Als je je lampen en andere smartapparaten op een bepaald tijdstip wilt uitzetten, maak je een routine.

Een algemene timer instellen

Het timeralarmgeluid wordt alleen afgespeeld op de speaker of het scherm dat je hebt gebruikt om het in te stellen.

Je kunt algemene timers instellen, beheren en verwijderen op elke Nest-speaker die in de Google Home-app is ingesteld in hetzelfde huis en wifi-netwerk.

Tip: Op Nest-schermen kunnen sommige timers een animatie en geluid geven die overeenkomen met de naam van de timer. Geef een timer een naam voor eten, huiswerk of dutjes.

Actie: Zeg 'Hey Google' en dan:
Een timer instellen
Een timer met een naam instellen
'Stel een timer in op 1 minuut'
'Stel een timer in op 10 minuten voor pizza'
De resterende tijd voor een timer opvragen
De resterende tijd voor een timer met een naam opvragen
'Wat is de resterende tijd?'
'Wat is de resterende tijd voor mijn pizza?'
Een timer annuleren
Een timer met een naam annuleren
'Zet mijn timer uit'
'Zet mijn timer voor pizza uit'

Een afgaande timer stoppen

'Stop'

Als je een timer wilt stoppen, hoef je niet 'Hey Google' te zeggen. Zeg gewoon 'Stop' (alleen in het Engels).

Timer pauzeren 'Pauzeer de timer'
Timer hervatten 'Hervat de timer'
'Start de timer opnieuw'

Een timer die afgaat stoppen door te tikken

• Google Home: tik op de bovenkant.
  • Google Nest Mini: tik op het midden.
  • Google Home Mini: houd je vinger op een van de zijkanten.
  • Google Home Max: tik op de streep aan de boven- of rechterkant.
  • Google Nest Audio: tik op het midden.
  • Google Nest-schermen: tik op de cirkel op het scherm.
  • Google Nest Wifi-punt: tik op het midden.

Timervolume regelen

Met de Google Home-app

1. Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk of gekoppeld aan hetzelfde account als je speaker of scherm.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Tik op Favorieten of Apparaten .
  4. Houd je vinger op de tegel van je apparaat.
  5. Tik op Instellingen en dan Audio en dan Wekkers en timers.
  6. Pas het volume aan.

Het Nest-scherm gebruiken

Gebruik het menu Snelle instellingen om het volume van wekkers en timers op je Nest-scherm te wijzigen.

1. Swipe vanaf de onderkant van je Nest-scherm omhoog.
  2. Tik op Volume en dan stel het volume van de wekker en timer in op het gewenste niveau. Opmerking: Als het volume van de wekker en de timer niet automatisch wordt geopend, tik je op Uitvouwen .

Slaaptimers

Je kunt een slaaptimer instellen om media uit te zetten die wordt afgespeeld op je speaker of scherm. Je kunt één slaaptimer per apparaat instellen. Je kunt slaaptimers alleen instellen, beheren en verwijderen op de speaker of het scherm waarop de timer is ingesteld.

Slaaptimers werken misschien niet met bepaalde soorten media, zoals podcasts.

Opmerking: Als Digitaal welzijn aanstaat, kan deze functie worden beperkt of geblokkeerd door Time-out, Filters of Niet storen.

Meer informatie over Digitaal welzijn

Actie: Zeg 'Hey Google' en daarna:
Een slaaptimer instellen 'Stel een slaaptimer in voor 30 minuten'
'Stel een slaaptimer in voor 9:30 uur'
Slaaptimer instellen op duur 'Speel muziek/artiest/genre/playlist [duur] af'
'Stop muziek/artiest/genre/playlist over [duur]'
'Stop met afspelen over [duur]'
Slaaptimer instellen op tijd 'Speel muziek/artiest/genre/playlist af tot [tijd]'
'Stop muziek/artiest/genre/playlist om [tijd]'
'Stop met afspelen om [tijd]'

Een slaaptimer updaten

Opmerking: Als je een nieuwe slaaptimer instelt, wordt de bestaande slaaptimer hierdoor vervangen.

Gebruik een van de bovenstaande spraakopdrachten.

Muziektimer annuleren

Opmerking: Met deze opdracht wordt alleen de muziektimer geannuleerd. Je muziek blijft gewoon spelen.

'Annuleer de slaaptimer'

Vragen om de resterende tijd voor de timer 'Wanneer loopt de slaaptimer af?'

Timervolume regelen

Als je het volume van je timers wilt aanpassen, kun je meer informatie lezen over hoe je het volume van wekkers en timers wijzigt.