To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Indstil og administrer timere og sleeptimere på din Google Nest-højttaler eller -skærm

Brug din stemme til at indstille og administrere timere på din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm. Indstil en generel timer, så du får besked, når der er gået et bestemt tidsrum, eller indstil en sleeptimer til at stoppe afspilningen af medier på det ønskede tidspunkt.

Bemærk! Hvis du vil planlægge slukning af lys og andre smartenheder på et bestemt tidspunkt, skal du oprette en rutine.

Indstil en generel timer

Lyden for timerunderretningen afspilles kun på den højttaler eller skærm, som du brugte til at konfigurere den.

Du kan indstille, administrere og slette generelle timere på alle Nest-højttalere, der er konfigureret i det samme hjem og på det samme Wi-Fi-netværk i Google Home-appen.

Tip! På Nest-skærme kan nogle timere afspille en animation og lyd, der stemmer overens med navnet på timeren. Prøv at navngive en timer beregnet til mad, lektier eller lure.

Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Indstil en timer
Indstil en timer med et navn
"Indstil en timer til ét minut"
"Indstil en timer på 10 minutter til pizza"
Find ud af, hvor lang tid der er tilbage af en timer
Find ud af, hvor lang tid der er tilbage af en timer med et navn
"Hvor lang tid er der tilbage?"
"Hvor lang tid er der tilbage af min pizza?"
Annuller en timer
Annuller en timer med et navn
"Annuller timer"
"Annuller timer til pizza"

Stop en timeralarm

"Stop"

Du behøver ikke at sige "Hey Google" for at stoppe en timer. Du kan bare sige "Stop". (Kun på engelsk)

Sæt timer på pause "Sæt timer på pause"
Genoptag timer "Genoptag timer"
"Genstart timer"

Stop en alarm eller timer, der ringer, ved berøring

• Google Home: Tryk oven på enheden.
  • Google Nest Mini: Tryk midt på enheden.
  • Google Home Mini: Hold fingeren på en af siderne.
  • Google Home Max: Tryk på linjen oven på eller på højre side af enheden.
  • Google Nest Audio: Tryk midt på enheden.
  • Google Nest-skærme: Tryk på cirklen på skærmen.
  • Google Nest Wifi-punkt: Tryk midt på enheden.

Juster lydstyrken for timere

Brug Google Home-appen

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  4. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  5. Tryk på Indstillinger og så Lyd og så Alarmer og timere.
  6. Juster lydstyrken.

Brug Nest-skærmen

Brug kvikmenuen til at justere lydstyrken for alarmer og timere på din Nest-skærm.

1. Stryg opad fra bunden af din Nest-skærm.
  2. Tryk på Lydstyrke og derefter indstil lydstyrken for alarm og timer til det ønskede niveau. Bemærk! Hvis lydstyrkeindstillingen for alarmer og timere ikke åbnes automatisk, skal du trykke på Udvid .

Sleeptimere

Du kan indstille en sleeptimer til at deaktivere medier, der afspilles på din højttaler eller skærm. Du kan indstille én sleeptimer pr. enhed. Du kan kun indstille, administrere og slette sleeptimere på den højttaler eller skærm, som timeren blev konfigureret på.

Sleeptimere fungerer muligvis ikke sammen med visse former for medier som f.eks. podcasts.

Bemærk! Hvis Digital balance er aktiveret, begrænses eller blokeres denne funktion muligvis af Pause, filtre eller Forstyr ikke.

Få flere oplysninger om Digital balance

Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Indstil en sleeptimer "Indstil en sleeptimer til 30 minutter"
"Indstil en sleeptimer til klokken 9.30"
Indstil sleeptimer efter varighed "Afspil musik, kunstner, genre eller playliste i [varighed]"
"Stop musik, kunstner, genre eller playliste om [varighed]"
"Stop afspilningen om [varighed]"
Indstil sleeptimer efter tid "Afspil musik, kunstner, genre eller playliste indtil [tidspunkt]"
"Stop musik, kunstner, genre eller playliste klokken [tidspunkt]"
"Stop afspilningen klokken [tidspunkt]"

Opdater en sleeptimer

Bemærk! Når du opretter en ny sleeptimer, bør den erstatte den eksisterende sleeptimer.

Brug en af stemmekommandoerne ovenfor

Annuller musiktimer

Bemærk! Dette annullerer kun musiktimeren. Afspilningen af musikken bør fortsætte.

"Annuller sleeptimeren"

Spørg om resterende tid af timeren "Hvor meget tid er der tilbage af sleeptimeren?"

Juster lydstyrken for timere

Hvis du vil justere lydstyrken for dine timere, kan du se, hvordan du justerer lydstyrken for alarmer og timere.