Jos tarvitset tukea muun kuin Pixel-puhelimen kameran kanssa, siirry Google Kameran ohjekeskukseen

Kuvien ottaminen Pixel-puhelimella tai ‐tabletilla

Voit ottaa kuvan puhelimen kameralla useilla eri tavoilla. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit ottaa kuvia ja lukea lisää kuvien lisäasetuksista.

Tärkeää:

Kuvan ottaminen

1. Avaa Kamera-sovellus Google Kamera.
  2. Osoita kameralla jotain ja odota, että se tarkentaa.
  3. Napauta kuvauspainiketta Ota valokuva.

Zoom

Nipistä näytöllä sisään- tai ulospäin, kaksoisnapauta tai käytä alareunan liukusäädintä.
    Vinkki: Kun otat kuvaa kaukaa, zoomaa ensin kohteeseen, jotta myös yksityiskohdat tallentuvat.

Kuvan ottamistavan valinta

Kädellä
  1. Avaa Kamera-sovellus Google Kamera.
  2. Osoita kameralla kuvattavaa kohdetta ja odota, että kamera tarkentaa siihen ja säätää valotuksen.
  3. Napauta kuvauspainiketta Ota valokuva.
Äänikomennoilla
  1. Sano "Hey Google, take a picture" tai "Hey google, take a selfie".
    Valinnainen: Voit pyytää kameraa odottamaan 3—30 sekuntia ennen kuvan ottamista. Voit sanoa esimerkiksi "Hey Google, take a picture in 12 seconds".
  2. Kamera-sovellus avautuu ja ottaa kuvan.
Wear OS:llä
  1. Ota kello käyttöön puhelimen avulla. Lue kellon käyttöönotto-ohjeet.
  2. Avaa Kamera-sovellus Google Kamera.
  3. Pyyhkäise kellon näytön alalaidasta ylöspäin, kunnes näet kauko-ohjainkortin.
  4. Ota kuva koskettamalla laukaisupainiketta kellossa.
    • Kello värisee ja sen näyttö välähtää.
    • Näet valokuvan pikkukuvan kellossa.

Vinkki: Voit nähdä lisätietoja kuvista tai käsitellä niitä. Lue lisää Google Lensin käytöstä.

Edistyneiden kuvien ottaminen

Voit ottaa edistyneitä kuvia seuraamalla näiden artikkelien ohjeita: