Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Tilpas din aftaletilgængelighed

Du kan tilpasse din tidsplan for aftaler, så det bliver nemmere for andre at se din tilgængelighed.

Angiv start- og slutdato for aftaletidsplan

Vigtigt! Du kan kun angive start- og slutdatoer for faste aftaletidsplaner. Få flere oplysninger om, hvordan du angiver en fast aftaletidsplan.
Du kan vælge de datoer, som din aftaletidsplan skal starte og slutte på.
  1. Åbn Google Kalender på en computer.
  2. Klik på en eksisterende tidsplan for aftaler og derefter Rediger Rediger.
  3. Klik på Planlægningsvindue Pil ned og derefter Start- og slutdatoer.
  4. Vælg de datoer, hvor din aftaletidsplan skal starte og slutte.
  5. Klik på Udfør.
  6. Klik på Næste og derefter Gem for at gemme den opdaterede tidsplan.

Skift tilgængelighed på en dato

Du kan vælge bestemte datoer, hvor du er mere eller mindre tilgængelig end normalt.
  1. Åbn Google Kalender på en computer.
  2. Klik på en eksisterende tidsplan for aftaler og derefter Rediger Rediger.
  3. Klik på Skift tilgængelighed på en dato under "Justeret tilgængelighed".
  4. Vælg den dato, der skal justeres.
  5. Skift tidsrummet for at vise de tidspunkter, du er ledig på.
    • Klik på Utilgængelig hele dagen , hvis du slet ikke er tilgængelig på den pågældende dato.
    • Klik på Tilføj et tidspunkt , hvis du vil tilføje mere end ét tidsrum.
    • Hvis du vil fjerne en datoundtagelse, skal du klikke på Fjern ud for datoen og klokkeslættet.
  6. Klik på Næste og derefter Gem for at gemme den opdaterede tidsplan.
Tip! Du kan justere tilgængelighed for datoer, der ligger uden for en fast tidsplan, med start- og slutdatoer.

Tilføj buffertid mellem aftaler

Hvis du vil undgå aftaler, der foregår lige efter hinanden, kan du aktivere og justere buffertiden.
  1. Åbn Google Kalender på en computer.
  2. Klik på en eksisterende tidsplan for aftaler og derefter Rediger Rediger.
  3. Klik på Indstillinger for bookingaftaler Pil ned.
  4. Markér afkrydsningsfeltet under "Buffertid".
  5. Vælg den mængde buffertid, du vil planlægge mellem aftaler.
  6. Klik på Næste og derefter Gem for at gemme den opdaterede tidsplan.

Angiv dit maksimale antal aftaler

Du kan vælge det maksimale antal aftaler i din tidsplan pr. dag.
  1. Åbn Google Kalender på en computer.
  2. Klik på en eksisterende tidsplan for aftaler og derefter Rediger Rediger.
  3. Klik på Indstillinger for bookingaftaler Pil ned.
  4. Markér afkrydsningsfeltet under "Maksimum antal bookinger om dagen".
  5. Angiv det maksimale antal aftaler, du vil have på din tidsplan pr. dag.
  6. Du kan gemme den opdaterede tidsplan ved at klikke på Næste og derefter Gem.

Tjek din tilgængelighed i kalendere

For at forhindre dobbeltbookinger kan Kalender tjekke din tilgængelighed i flere kalendere (herunder din primære kalender og eventuelle kalendere, du ejer, administrerer eller abonnerer på). Når du opretter eller ændrer en tidsplan for aftaler, kan du vælge, hvilke kalendere der skal gennemgås for konflikter.

Vigtigt!

• Hvis du vil tjekke tilgængeligheden i sekundære kalendere, skal du have et kvalificeret Google Workspace- eller Google One-abonnement. Få flere oplysninger om betalingsfunktioner til tidsplaner for aftaler .
  • Under menuen "Skift visning" kan du skjule tidsplaner for aftaler. Hvis en tidsplan for aftaler er skjult, og du opretter en ny tidsplan eller føjer et tidspunkt til en, vises de skjulte tidsplaner for aftaler igen. Bookede aftaler skjules aldrig i Kalender-gitteret.
  • Når tidsplanen oprettes på en delt kalender, er det muligvis ikke muligt at vælge andre kalendere, der skal gennemgås for konflikter.

Du kan tjekke din tilgængelighed i sekundære kalendere, f.eks.:

Tip!

• Hvis du svarer "Ja" eller "Måske" til en begivenhed i din primære kalender, eller hvis du har en anden vigtig begivenhed i en valgt sekundær kalender, vises tidsblokken ikke som ledig på din bookingside.
  • Hvis du deaktiverer Tjek kalendere for tilgængelighed på dine bookingsider, vises alle tidsblokke som ledige. Dette gælder også, selvom du har accepteret en begivenhed, der ikke er en aftale.
    • Vigtigt! Hvert aftaletidsrum på en bookingside kan kun bookes én gang, også selvom denne funktion er deaktiveret.

Sådan vælger du dine sekundære kalendere:

1. Åbn Google Kalender på en computer.
  2. Klik på en eksisterende tidsplan for aftaler og derefter Rediger Rediger.
  3. Klik på menupilen Pil ned ud for "Kalendere".
  4. Vælg de kalendere, hvor du vil tjekke for konflikter.
    • Din kalender viser en forhåndsvisning af dine valgte kalendere, så du kan tjekke, hvorvidt de påvirker din tidsplan for aftaler.
    • Hvis du ikke vil tjekke, om der er tidsplaner i konflikt, skal du deaktivere Tjek kalendere for tilgængelighed.