Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Slet tilgængelige aftaler, og annuller bookede aftaler

Når du har brug for at foretage ændringer i din tilgængelighed, kan du slette tidsrum og annullere aftaler i din kalender.

Du kan oprette en enkelt bookingside, så andre kan planlægge et ubegrænset antal aftaler i din kalender uden beregning. Hvis du har et kvalificeret Google Workspace- eller Google One-abonnement, har tidsplaner for aftaler betalingsfunktioner. Få flere oplysninger om betalingsfunktioner til tidsplaner for aftaler.

Slet ledige tidsrum

Vigtigt! Når du sletter en aftaletidsplan:

• Aftaletidsplanen fjernes fra din kalender.
  • Bookede aftaler forbliver i din kalender og i kalenderen tilhørende den person, som har booket aftalen.
  • Links til bookingsider, du har delt, virker ikke længere.
  1. Åbn Google Kalender på en computer.
  2. Klik på den aftaletidsplan, du vil slette.
  3. Klik på Slet aftaletidsplan øverst til højre i aftalevinduet.
Tip! Hvis du vil ændre din aftaletidsplan, f.eks. fjerne en tidsblok, skal du redigere aftalen.

Annuller en booket aftale

Vigtigt! Når du annullerer en booket aftale:

• Aftalen fjernes fra din kalender.
  • Der sendes en mail om annulleringen til den person, der bookede aftalen.
  • Det aflyste aftaletidspunkt vises som ledigt på din bookingside.
  1. Åbn den bookede aftale i Google Kalender på din computer.
    • Hvis du bruger en tredjepartskalender, kan du annullere din aftale via din bekræftelsesmail. Du kan også svare "nej" til en kalenderinvitation for at annullere en aftale.
  2. Klik på Annuller aftale.
  3. Klik på Annuller din aftale på en bookingside, der åbnes.
Tip! Hvis du eller den person, der har booket en aftale med dig, videresender bekræftelsesmailen for aftalen til en person, kan modtageren annullere den bookede aftale.

Få flere oplysninger om refusioner for aftaleannulleringer

Hvis du har et kvalificeret Google Workspace-abonnement, kan du anmode om betaling på forhånd, når kunderne booker aftaler i din kalender. Få flere oplysninger om betalinger for aftaler.

Alle betalinger og refusioner håndteres af Stripe. Google Kalender gør ikke følgende:

• Behandler eller gemmer betalingsoplysninger (f.eks. betalingskortnumre)
  • Opkræver eventuelle gebyrer for platforme
  • Hjælper til ved refusioner eller betalingsproblemer

Når du annullerer en aftale som arrangør eller kunde, behandles en refusion ikke automatisk.

• Hvis du er arrangør: Gå til dit Stripe-kontrolpanel for at refundere en kunde.
  • Hvis du er kunde: Hvis du vil anmode om en refusion for en annulleret aftale, skal du først gennemgå arrangørens annulleringspolitik og derefter kontakte vedkommende for at bede om en refusion.