Varauskalenterin jakaminen

Kun luot varaussivun, voit jakaa verkkosivustolla tai sähköisten viestien välityksellä linkin, joka

• johtaa suoraan varaussivulle
  • johtaa ensisijaisen kalenterin kaikkiin varauskalentereihin.

Voit luoda yhden varaussivun, jonka avulla muut voivat varata kalenteristasi rajattomasti tapaamisia maksutta. Jos sinulla on ehdot täyttävä Google Workspace- tai Google One ‐tilaus, varauskalenterissa on premium-ominaisuuksia. Lue lisää varauskalenterien premium-ominaisuuksista.

Varauskalenterin jakaminen

Tärkeää: Luomasi varaussivut ovat julkisia, eivätkä Kalenterisi jakamisasetukset vaikuta niihin.

Kaikki linkin saaneet voivat nähdä

• varaussivun
  • profiilikuvasi
  • tilisi nimen.
  1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri.
  2. Napauta Kalenterin ruudukossa varauskalenteria ja sitten Jaa Jaa.
  3. Valitse sopiva vaihtoehto:
    • Kopioi URL-osoite valitsemalla Kopioi Kopioi.
    • Jaa toisen sovelluksen kautta napauttamalla sovellusta.

Vinkkejä:

• Avaa tietyn palvelun varaussivu kalenterissasi valitsemalla Avaa sivu.
  • Avaa kaikkien kalenterissasi olevien palveluiden varaussivu valitsemalla Katso varauskalenterisi.
  • Tapaamisten varaajat voivat avata tapaamislinkit millä tahansa laitteella, jossa on selain.