Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Sådan deltager andre i dine Google Meet-mødeaftaler

Når du føjer Google Meet-videomøder til en aftaletidsplan, sendes der automatisk en aftalemail, der indeholder:

• Et mødelink
  • Et telefonnummer med en mødepinkode

Tip!

• Hvis du eller den person, der har booket en aftale med dig, videresender bekræftelsesmailen for aftalen til en person, kan modtageren annullere den bookede aftale.
  • Hvis du vil bruge en tredjepartstjeneste til videoopkald, skal du vælge Ingen angivelse/angives senere for "Sted og møde", når du opretter aftalen. Når aftalen er booket, skal du redigere den bookede begivenhed for at tilføje mødeoplysninger. Vi anbefaler installation af en Google Workspace Marketplace-tilføjelse.

Du kan oprette en enkelt bookingside, så andre kan planlægge et ubegrænset antal aftaler i din kalender uden beregning. Hvis du har et kvalificeret Google Workspace- eller Google One-abonnement, har tidsplaner for aftaler betalingsfunktioner. Få flere oplysninger om betalingsfunktioner til tidsplaner for aftaler.

Deltag i et videomøde via en Google Kalender-begivenhed

Vigtigt! Du skal muligvis give din browser adgang til din mikrofon og dit kamera for at kunne foretage videoopkaldet.

1. I Google Kalender skal du klikke på den begivenhed, du vil deltage i.
  2. Klik på Deltag via Google Meet.
  3. Klik på Deltag nu i det vindue, der åbnes.

Deltag i et videomøde via Google Meet

Vigtigt! Du skal muligvis give din browser adgang til din mikrofon og dit kamera for at kunne foretage videoopkaldet.

1. Indtast https://meet.google.com/ i en webbrowser.
  2. Vælg mødet på din liste over planlagte begivenheder. Det er kun møder, der er planlagt via Google Kalender, som vises i Google Meet.
  3. Klik på Deltag nu.