Administrer din lokale virksomheds profil på Google

Får kunderne vist korrekte oplysninger, når de finder din lokale virksomhed på Google?

Virksomhedsprofil er en gratis tjeneste, som giver dig mulighed for at holde dine virksomhedsoplysninger på Google Søgning og i Google Maps opdaterede. Med Virksomhedsprofil kan du sikre dig, at kunderne får adgang til de rigtige oplysninger, f.eks. din virksomhedsbeskrivelse, dine åbningstider, dit telefonnummer og meget mere. Få flere oplysninger om Virksomhedsprofil.

Du kan også linke Virksomhedsprofil til din Google Ads-konto for at sikre dig, at der vises korrekte oplysninger om din virksomhed i dine annoncer. Disse adresseoplysninger – som vi kalder for et aktiv til lokation – gør det lettere for kunderne at finde din virksomhed, når de ser din annonce.

Ikast Isbutik
Annonce www.example.com
12 34 56 78
Vores specialitet er pistacie.
Køb én og få én gratis hver fredag!
Ikastgade 10, 7430 Ikast

Er du klar til at bruge Virksomhedsprofil? Besvar disse spørgsmål for at komme godt i gang:

Har din virksomhed en fysisk adresse eller afdeling?