Gestionar la presència de la vostra empresa local a Google

Quan els clients cerquen la vostra empresa local a Google, troben la informació adequada?

Perfil d'empresa és un servei gratuït que us permet mantenir actualitzada la informació de la vostra empresa a la Cerca de Google i a Google Maps. Amb Perfil d'empresa, podeu assegurar-vos que els clients accedeixin a la informació correcta, com ara la descripció de l'empresa, l'horari, el número de telèfon i més. Obteniu més informació sobre Perfil d'empresa.

També podeu enllaçar Perfil d'empresa al vostre compte de Google Ads per assegurar-vos que els anuncis mostrin informació precisa sobre la vostra empresa. Aquest tipus d'informació d'ubicació, que denominem recurs d'ubicació, ajuda els clients a trobar la vostra empresa quan veuen l'anunci.

Gelateria d'Amherst
Anunci www.example.com
(93) 123 45 67
La nostra especialitat és el pistatxo.
Els divendres, pagueu-ne un i emporteu-vos-en dos!
Plaça del Pi, 30, 08002, Barcelona

Esteu a punt per utilitzar Perfil d'empresa? Per començar, responeu a aquestes preguntes:

La vostra empresa té una ubicació geogràfica física o una zona de servei?