Ansökan om hasardspel: Licens för ett land

Hasardspel är för närvarande endast tillåtet i länderna nedan. Mer information finns i våra policyer för hasardspel och spel.
  • Om ditt land inte finns med i listan i ansökningsformuläret innebär det att innehåll relaterat till hasardspel inte är tillåtet i ditt land, eller att endast statliga aktörer får marknadsföra sådant innehåll (du hittar landsspecifika begränsningar här).
  • I det sistnämnda fallet kan statliga aktörer ansöka via detta formulär.
Välj ett land