Aanvraagprocedure voor advertenties voor kansspelen: licentie voor één land

Kansspelen zijn alleen toegestaan in de onderstaande landen. Raadpleeg ons beleid inzake kansspelen en spellen voor meer informatie.
  • Als uw land niet wordt vermeld op het aanvraagformulier, betekent dit dat kansspelgerelateerde content niet is toegestaan in uw land of dat alleen door de overheid beheerde entiteiten dergelijke content mogen promoten. (De landspecifieke beperkingen vindt u hier.)
  • Indien van toepassing, kunnen door de overheid beheerde entiteiten via dit formulier een aanvraag indienen.
Selecteer een land