Rahapelihakemus: toimilupa yhdessä maassa

Rahapelit ovat sallittuja vain alla luetelluissa maissa. Katso lisätietoja rahapelejä ja muita pelejä koskevista käytännöistä.
  • Jos maatasi ei ole lueteltu hakemuslomakkeessa, joko rahapeleihin liittyvä sisältö ei ole sallittua maassasi tai vain valtion ylläpitämät toimijat voivat mainostaa kyseistä sisältöä (katso maakohtaiset rajoitukset täältä).
  • Jälkimmäisessä tapauksessa valtion ylläpitämät toimijat voivat hakea lupaa tällä lomakkeella.
Valitse maa