Ansøgning vedrørende hasardspil: Licens til et enkelt land

Hasardspil er kun tilladt i nedenstående lande. Se vores Politikker vedrørende hasardspil og spil for at få flere oplysninger.
  • Hvis dit land ikke er anført i ansøgningsformularen, betyder det enten, at indhold relateret til hasardspil ikke er tilladt i dit land, eller at det kun er enheder, der drives af staten, der har tilladelse til at promovere denne type indhold (se landespecifikke begrænsninger her).
  • I sidstnævnte tilfælde kan enheder, der drives af staten ansøge via denne formular.
Vælg et land