Sol·licitud per anunciar apostes: llicència d'un sol país

Les apostes només es permeten als països que figuren més avall. Llegiu les nostres polítiques d'apostes i de jocs per obtenir més informació.
  • Si el vostre país no figura al formulari de sol·licitud, això vol dir que no s'hi permet el contingut relacionat amb apostes o bé que la promoció d'aquest contingut està reservada a entitats de gestió pública. Consulteu les restriccions per país.
  • En el segon cas, les entitats de gestió pública poden fer la sol·licitud mitjançant aquest formulari.
Seleccioneu un país