Fejlfinding af ugyldige klik

Google har avancerede overvågnings- og registreringsystemer til at identificere, rapportere og reagere på ugyldige klik eller visninger, når vores system registrerer, at de måske har fundet sted.

Hvis du imidlertid er bekymret på grund af mistænkelig aktivitet, kan du besvare spørgsmålene nedenfor for at finde oplysninger om klikadfærd, filtrering og rapportering.

Hvad er årsagen til, at du er bekymret for, om der er ugyldig aktivitet på din annonce?