Resolució de problemes de clics no vàlids

Google té sistemes de supervisió i detecció sofisticats per identificar, registrar i emprendre accions sobre les impressions o els clics no vàlids quan el nostre sistema detecta que s'han produït.

Tanmateix, si us preocupa alguna activitat que pot semblar sospitosa, responeu a les preguntes següents per trobar més informació sobre el comportament, el filtratge i el registre dels clics.

Què fa que us preocupi que hi hagi activitat de clics no vàlids al vostre anunci?