Resolució de problemes relacionats amb l'augment de la despesa de Màxim rendiment

Aquest article detalla els diferents motius de les fluctuacions i dels canvis en les campanyes Màxim rendiment, per què és possible que provoquin canvis en el rendiment de les campanyes al llarg del temps i la manera com podeu utilitzar les eines del compte de Google Ads per entendre la causa i l'efecte d'aquests canvis.

Recordatori

És normal que el rendiment de les campanyes variï.

Abans de començar

Utilitzar les explicacions per identificar els motius dels canvis en el rendiment amb un sol clic

Les explicacions us proporcionen estadístiques sobre canvis importants que es produeixen en el rendiment de les campanyes Màxim rendiment i us ajuden a esbrinar amb rapidesa per què s'han produït. De manera predeterminada, trobareu explicacions que comparen l'interval de dates que heu seleccionat amb el període anterior de la mateixa durada. Tot seguit us expliquem com podeu consultar les explicacions:

1. Al compte de Google Ads, aneu a la pàgina Campanyes o Grups d'anuncis.
  2. A la taula de dades, passeu el cursor per sobre dels valors de color blau que estiguin subratllats amb una línia de punts.
  3. Veureu com ha canviat aquest valor des de l'últim període.
  4. Feu clic a Mostra l'explicació per saber què ha provocat el canvi.

Avaluar el rendiment en funció de l'estratègia d'oferta i de l'objectiu d'optimització

Abans de treure conclusions sobre el rendiment d'una campanya, és important que primer us plantegeu si la configuració que utilitzeu s'ajusta a les mètriques que voleu assolir optimitzant la campanya. Actualitzar la configuració de l'estratègia d'oferta o de l'objectiu d'optimització de la campanya per ajustar-los als vostres objectius empresarials i publicitaris us permetrà centrar-vos en les mètriques rellevants quan analitzeu el rendiment de la campanya per entendre què ha provocat les fluctuacions.

Per exemple, el cost per acció (CPA) objectiu us ajuda a obtenir el màxim nombre de conversions possible a un CPA objectiu igual o inferior al que hàgiu definit. A les campanyes que utilitzen el CPA objectiu, és possible que el cost per conversió i altres mètriques relacionades amb les conversions siguin millors indicadors del rendiment que el cost per clic i les impressions.

Quina estratègia d'oferta utilitzeu per assolir els vostres objectius?