Få hjälp med fakturabetalningar, relaterade avstängningar och förfrågningar om kontoutdrag

Det här formuläret är endast avsett för Google Ads-konton med månadsvis fakturering, till exempel konton med tillhörande kreditgräns. Om du betalar för ditt Google Ads-konto med kredit- eller bankkort, direktdebitering eller annan manuell eller automatisk betalningsmetod kan vi inte hjälpa dig den här vägen.

Välkommen till felsökningsverktyget för fakturabetalning för konton med månadsvis fakturering. Använd det här felsökningsverktyget för frågor om fakturabetalningar, avstängning av betalningar och förfrågningar om kontoutdrag.

Hur kontrollerar jag om mitt Google Ads-konto använder månadsvis fakturering?

1. Klicka på ikonen Fakturering Faktureringsikon i ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Kontrollera uppgifterna under Hur du betalar i avsnittet Betalningskonto:
    • Om inställningarna visar Månadsvis fakturering kan du fortsätta med det här felsökningsverktyget.
    • Om du ser Automatiska betalningar eller Manuella betalningar ber vi dig kontakta oss via detta formulär i stället.
Välj ditt problem