Få hjelp med fakturabetalinger, relaterte kontosperringer og forespørsler om kontoutskrifter

Dette skjemaet er kun for Google Ads-kontoer som har månedlig fakturering, for eksempel kontoer tilordnet en kredittgrense. Hvis du betaler for Google Ads-kontoen din med kreditt- eller debetkort, direkte belastning eller en annen manuell eller automatisk betalingsmåte, kan vi ikke hjelpe deg via denne kanalen.

Velkommen til feilsøkingsverktøyet for fakturabetalinger i kontoer med månedlig fakturering. Med dette feilsøkingsverktøyet kan du håndtere forespørsler relatert til fakturabetalinger, forespørsler om kontoutskrifter og betalingsproblemer som fører til kontosperring.

Hvordan kan jeg sjekke om Google Ads-kontoen min har månedlig fakturering?

1. Klikk på faktureringsikonet Faktureringsikon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Sjekk detaljene under «Slik betaler du» i «Betalingskonto»-delen:
    • Hvis du ser at innstillingen er «Månedlig fakturering», kan du fortsette med dette feilsøkingsverktøyet.
    • Hvis du ser «Automatisk betaling» eller «Manuell betaling», kan du kontakte oss via dette skjemaet i stedet.
Velg det aktuelle problemet