Ratkaise laskujen maksamiseen, maksujen jäädytyksiin ja tiliotepyyntöihin liittyviä ongelmia

Tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan kuukausilaskutusta käyttäville Google Ads ‑tileille, joihin voi esimerkiksi liittyä luottoraja. Jos maksat Google Ads ‑tilistäsi credit- tai debit-kortilla, suoraveloituksella tai muulla manuaalisella tai automaattisella maksutavalla, emme pysty auttamaan tässä asiassa.

Laskujen maksamisen vianetsintäominaisuutta voi käyttää tileillä, joilla on käytössä kuukausilaskutus. Sen avulla voit ratkaista laskujen maksamiseen, maksujen jäädytyksiin ja tiliotepyyntöihin liittyviä ongelmia.

Miten tarkistan, onko Google Ads ‑tililläni on käytössä kuukausilaskutus?

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Laskutus-kuvaketta Laskutus‑kuvake.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Tarkista Maksutili-osion Miten maksat ‑kohdasta löytyvät tiedot:
    • Jos asetuksissa näkyy "Kuukausilaskutus", voit käyttää tätä vianetsintäominaisuutta.
    • Jos asetuksissa näkyy "Automaattiset maksut" tai "Manuaaliset maksut", ota yhteyttä täyttämällä tämä lomake.
Valitse ongelma