Få hjælp vedrørende fakturabetalinger, relaterede suspenderinger og anmodninger om kontoudtog

Denne formular er kun beregnet til brug af Google Ads-konti med månedlig fakturering, f.eks. konti med en tilknyttet kreditgrænse. Hvis du betaler for din Google Ads-konto med betalingskort, direkte debitering eller en anden manuel eller automatisk betalingsmetode, kan vi ikke hjælpe dig via denne formular.

Velkommen til fejlfinding vedrørende fakturabetaling for konti, hvor der er valgt månedlig fakturering. I denne fejlfinding får du hjælp til håndtering af forespørgsler vedrørende fakturabetalinger, betalingssuspenderinger og anmodninger om kontoudtog.

Hvordan tjekker jeg, om min Google Ads-konto er indstillet til månedlig fakturering?

1. Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Tjek oplysningerne under "Sådan betaler du" i sektionen "Betalingskonto":
    • Hvis dine indstillinger viser "Månedlig fakturering", kan du fortsætte med denne fejlfinding.
    • Hvis de vises "Automatiske betalinger" eller "Manuelle betalinger", skal du i stedet kontakte os ved hjælp af denne formular.
Vælg det relevante problem