Feilsøking av rapportering om butikkbesøk

Med dette feilsøkingsverktøyet kan du få svar på spørsmål om rapportering av svingninger i antallet butikkbesøk.

Før du begynner

• Rapporteringen om butikkbesøk kan variere fra tid til annen fordi butikkbesøk gjenspeiler et modellert anslag for kundeatferd. Kundenes atferd kan endre seg i løpet av året, og sesongvariasjoner eller aktuelle hendelser kan ha innvirkning på trafikken til butikken din.
  • Modellen vår tar med nye data jevnlig, for at du skal få nøyaktige rapporteringsdata om besøkene i butikkene dine. Dermed ser du kanskje at verdiene for butikkbesøk fra de siste dagene endrer seg etter hvert som modellen samler inn oppdatert informasjon.
  • Butikkbesøk har alltid en rapporteringsforsinkelse, slik at konverteringene fra de siste to til tre dagene (eller flere) kanskje ikke vises i rapportene. Selv om rapporteringen av butikkbesøk registreres etter dagen interaksjonen fant sted, kan det ta litt tid før folk faktisk besøker butikken din og besøkene gjenspeiles riktig i rapportene dine.
  • Besøk tilskrives annonseinteraksjoner som klikk eller visninger. Dette betyr at besøk rapporteres etter annonseklikk eller visningsdato – ikke datoen for besøket i butikken.
  • Vi anbefaler alltid at du sjekker dataene om butikkbesøk etter at konverteringsvinduet er stengt. Det kan hende at nyere data i konverteringsvinduet endres i takt med at flere fortsetter å besøke butikken din.

Med dette feilsøkingsverktøyet kan du løse problemer knyttet til rapportering om butikkbesøk. Et eksempel kan være at butikkbesøk ble rapportert i kontoen din tidligere, men at det har oppstått problemer med dette nå.

Vi anbefaler ikke at du bruker dette feilsøkingsverktøyet hvis butikkbesøk ikke har vært rapportert i kontoen din før. Finn ut mer om konverteringer fra butikkbesøk og hvordan du kan bli kvalifisert.

Hva er hovedproblemet ditt?