Problemen met rapportage over winkelbezoeken oplossen

Met deze probleemoplosser kunt u vragen beantwoorden over schommelingen in de rapportage van winkelbezoeken.

Voordat u begint

• De rapportage over winkelbezoeken kan van tijd tot tijd fluctueren omdat winkelbezoeken een gemodelleerde schatting van het klantgedrag weerspiegelen. Het gedrag van klanten kan in de loop van het jaar veranderen. Wijzigingen zoals seizoensinvloeden of actuele gebeurtenissen kunnen het aantal bezoekers van uw winkel beïnvloeden.
  • Ons model gebruikt regelmatig nieuwe gegevens om nauwkeurige rapportage over uw winkelbezoeken te bieden. Dit betekent dat u de winkelbezoekwaarden voor recente dagen kunt wijzigen als het model geüpdatete informatie verzamelt.
  • Er is een standaard rapportagevertraging voor winkelbezoeken. Dit betekent dat u voor de afgelopen 2 tot 3 dagen mogelijk geen conversies ziet, en soms zelf gedurende een langere periode. Winkelbezoeken worden gerapporteerd op basis van de dag van de interactie, maar het kan even duren voordat de daadwerkelijke bezoeken plaatsvinden en het model uw bezoeken nauwkeurig kan rapporteren.
  • Bezoeken worden toegeschreven aan advertentie-interacties, zoals klikken of vertoningen. Dit betekent dat bezoeken worden gerapporteerd op basis van de advertentieklik- of vertoningsdatum, niet op basis van de datum van het bezoek.
  • We raden u altijd aan de gegevens van winkelbezoeken te bekijken nadat de conversieperiode is verstreken. De recente gegevens binnen de conversieperiode kunnen in de loop van de tijd namelijk veranderen omdat meer mensen uw winkel blijven bezoeken.

Met deze probleemoplosser kunt u problemen met rapportage over winkelbezoeken oplossen. Vooral als er eerder wel winkelbezoeken zijn gemeld in uw account, maar daar nu problemen mee zijn.

Deze probleemoplosser is niet bedoeld voor als uw account nog nooit winkelbezoeken heeft gerapporteerd. Meer informatie over conversies via winkelbezoeken en hoe u daarvoor in aanmerking komt.

Wat is uw belangrijkste probleem?