Resolució de problemes relacionats amb els informes de visites a la botiga

Aquesta eina de resolució de problemes us ajudarà a respondre a preguntes relacionades amb les fluctuacions d'informes de les visites a la botiga.

Abans de començar

• Els informes de visites a la botiga poden variar ocasionalment, ja que les visites a la botiga reflecteixen una estimació modelitzada del comportament dels clients. El comportament dels clients pot canviar durant l'any. Alguns canvis, com ara l'estacionalitat o els esdeveniments d'actualitat, poden afectar el volum de visites a la botiga.
  • El nostre model incorpora dades noves regularment per proporcionar informes precisos de les visites a la botiga. Això vol dir que podeu veure els valors de les visites a la botiga dels darrers dies mentre el model recull informació actualitzada.
  • Hi ha un retard estàndard en la generació dels informes de visites a la botiga, de manera que pot ser que no vegeu cap conversió corresponent als 2 o 3 darrers dies o, de vegades, més dies. Les visites a la botiga es registren en funció del dia de la interacció, però és possible que les visites reals tardin una mica a produir-se i que el model tardi a registrar-les de manera precisa.
  • Les visites s'atribueixen a les interaccions amb anuncis, com ara els clics o les impressions. Això vol dir que les visites es registren segons la data del clic a l'anunci o bé la data de la impressió, i no segons la data final de la visita.
  • Sempre recomanem consultar les dades de visites a la botiga un cop hagi transcorregut el període de conversió, ja que les dades recents d'aquest període poden canviar amb el temps a mesura més gent continua visitant la vostra botiga.

Aquesta eina de resolució de problemes us ajuda a resoldre problemes relacionats amb els informes de visites a la botiga. Més concretament, si les visites a la botiga es registraven prèviament al compte. Tanmateix, ara s'hi han detectat problemes.

Aquesta eina de resolució de problemes no us convé si el vostre compte no ha informat mai sobre visites a la botiga. Obteniu més informació sobre les conversions de visita a la botiga i sobre com podeu complir els requisits.

Quina és la vostra preocupació principal?