Fejlfinding vedrørende status for konverteringssporing

På denne side gennemgår vi problemer og fejlfinding vedrørende Google Ads-tags. Hvis du bruger Google Tag Manager, kan du gå til Find og ret fejl vedrørende Google-tags.

Hvis du har konfigureret konverteringssporing i Google Ads for at finde ud af, hvornår dine annoncer fører til værdifulde handlinger såsom køb på dit website eller opkald til et telefonnummer på dit website, er der flere metoder, du kan bruge til at tjekke, om konverteringer registreres korrekt. Hvis de ikke registreres korrekt, kan du finde og løse problemer med dit konverteringssporingstag (det kodestykke, som du eller din webmaster har installeret på dit website). Du kan:

• Bekræfte, at Google Ads kan "se" dit tag, og at der registreres konverteringer på din konto.
  • Bruge andre værktøjer og metoder til at kontrollere, at tagget er installeret det rigtige sted, og at de rigtige kodeparametre benyttes.
  • Gennemgå nogle typiske problemer, hvis konverteringer ikke registreres korrekt.

Uanset om du lige har oprettet en ny konverteringshandling og installeret konverteringssporingstagget (på dit website), eller du vil bekræfte eller foretage fejlfinding for en eksisterende konverteringshandling, kan du tjekke dens sporingsstatus på siden Konverteringer på din Google Ads-konto. Sådan gør du:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Konverteringer under "Måling".
  4. I konverteringshandlingstabellen skal du finde den konverteringshandling, du vil tjekke, i kolonnen "Navn". Kig derefter på kolonnen "Status" i den samme række.
Hvilken sporingsstatus kan du se?